Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 11:26 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Śr lip 14, 2004 3:21 pm 

tak jak w temacie
P.S. juz o tym gdzies pisalem ale niewiem czy nikogo takiego niema czy jest malo widoczny :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 14, 2004 4:48 pm 

Ja jestem bardzo szczesliwym posiadaczem ale T-maxxa. Ale to juz wiem. Znam kogos z Wrocka z E ztuningowanym na maxa. Powiem mu zeby sie z toba skontaktowal.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 14, 2004 5:06 pm 

Witam.Ja jestem posiadaczem e-maxxa.Jeśli ktoś ma pytania odnośnie tego autka proszę na gg lub forum.
gg:4135165

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 14, 2004 6:11 pm 

To wlasnie moj czlowiek od E-maxxow 8)

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 14, 2004 9:09 pm 

Marcin Kierkus napisał(a):
Ja jestem posiadaczem e-maxxa.

I to jakiego !!!! Z tego co wiem, to wszystkie spalinki mogą mu skoczyć... moja też, niestety...

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 14, 2004 11:29 pm 

Co Ty gadasz jak mogą skoczyć elektrykowi :?:To że jest jednym z lepszych elektryków MT to nie znaczy że odrazu od spalinówek.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 15, 2004 12:20 am 

Zapraszam na mały sparing.Spalina kontra mój E-maxx Hacker c50.
Niejednej spalinówce już pokazał.Jedynie silnik.46 może się równać

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 15, 2004 12:26 am 

[img]http://c:\mój%20truck\pict0769[/img]

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 15, 2004 7:27 am 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
Co Ty gadasz jak mogą skoczyć elektrykowi :?:To że jest jednym z lepszych elektryków MT to nie znaczy że odrazu od spalinówek.

Normalnie, wiem co mówię...
A czy gdzieś było napisane, że to fabryczny E-Maxx? Tak jak ze spalinki można zrobić potworka montując Sirio Trinity Pro lub jeszcze lepiej Truckzillę tak z elektryka robi się to montując mocne silniki bezszczotkowe. Poszukaj w necie o silnikach Hacker c50 - tylko nie zemdlej widząc cenę...

Zresztą nawet fabryczny E-Maxx dokładał T-Maxx'owi jeśli chodzi o przyśpieszenie. Skąd te informacje? Już podaję:
http://www.rccaraction.com/rc/articles/ ... _emaxx.asp
i jak widać tutaj:
http://www.rccaraction.com/rc/articles/ ... emaxx4.asp
spalinowy T-Maxx dogania swego elektrycznego kolegę dopiero w 6-tej sekundzie jazdy... (nawet nie do końca, bo jeszcze brakuje mu 2-ch metrów). Na początku nie daje mu szans (w pierwszej sekundzie przejeżdza 11,95m wobec 6,21m T-Maxx'a)

Nie rozumiem skąd te zdziwienie. Przecież nie od dziś wiadomo, że elektryk lepiej przyśpiesza. A E-Maxx Marcina odstaje od fabrycznego o całe lata świetlne (jak Truckzilla Promiana od fabrycznego Savage'a).

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 15, 2004 5:21 pm 
-=ADA$=-

niedawno ( chyba miesiac czy dwa temu) gostek na forum w US robil e-maxxa calego z alu z dwoma lehrnerami ( czy jakos tak) ale niepamietam czy to byly 2500 albo cos takiego silniki rozmiaru puszki po coli, niesamowite, ale jak dlugo mozesz na jednym pakiecie jezdzic z tym??

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 15, 2004 10:48 pm 

Marcin, zdjecie nie dziala. Czy moglbys podac wiecej szczegolow na temat swojego setupu? Jaki model tego C50, jaki kontroler, ile i jakie baterie?

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 10:43 am 

W dniu wczorajszym skonczylem calkowicie konwersje swojego Savaga i juz czuje niedosyt. Autko jest gotowe do jezdzenia i stania na polce aby sie nie porysowalo. W poniedzialek narobie fotek i wystawie go na allegro (na probe). Do tej pory udawalo mi sie sprzedac wszystko wiec moze i tutaj znajde kupca. Oczywiscie moje autko bedzie tylko takim wabikiem na potencjalnych nabywcow. Jesli nawet znajdzie sie ktos kto jest w stanie mi zaplacic 15,000 PLN za moj model to po prostu zloze na zamowienie kazde autko jakie ktos sobie wymysli a cena minimalna na mojego bedzie 15,000 PLN. Wczoraj wieczorem zrobilem kolejna "madra" rzecz... Hehe... Zamowilem z TH nowego E-Maxx'a i kupe czesci tuningowych a jako dodatek dwa hackery c50 z ebay'a. Po przeliczeniu wychodzi tyle samo co wydalem na swojego Savaga ale musze wreszcie sprobowac jak to jest z elektrykami (do tej pory mialem tylko modele on-road). Wish me luck!!!

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 11:21 am 

Widzę że niektórzy na forum mają kompleksy i chwalą się ile mają pieniędzy.Szkoda że nie chwalą się swoimi umiejętnościami w jeżdzie i mówią niektórym początkującym modelarzom przez tel że zubożenie mieszanki paliwowej ostudzi silnik:)tak tak to fakt z życia wzięty.
Chciałbym zobaczyć savaga za 15tyś w polsce tylko wiecie co model złożony przez sam fakt złożenia jest mniej wart a cena 15tyś to cena jaką płaci sie za model z wykonanych ręcznie części np w OCC.
Odnośnie specyfikacji mojego autka zapraszam na gg:4135165

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 12:37 pm 

Marcin Kierkus napisał(a):
Widzę że niektórzy na forum mają kompleksy i chwalą się ile mają pieniędzy.Szkoda że nie chwalą się swoimi umiejętnościami w jeżdzie i mówią niektórym początkującym modelarzom przez tel że zubożenie mieszanki paliwowej ostudzi silnik:)tak tak to fakt z życia wzięty.
Chciałbym zobaczyć savaga za 15tyś w polsce tylko wiecie co model złożony przez sam fakt złożenia jest mniej wart a cena 15tyś to cena jaką płaci sie za model z wykonanych ręcznie części np w OCC.
Odnośnie specyfikacji mojego autka zapraszam na gg:4135165

???????????????????????????????????????????????????????????????????
I co? moze ja tak mowilem, ze zubozenie mieszanki paliwowej ostudzi silnik?? Jesli chcesz zobaczyc Savaga za 15,000 to wpadnij do Warszawy to zobaczysz na pewno... Mozliwe, ze w Szprotawie takich nie ma ale zapewniam, ze w Wawie sa i to nie jeden (Porterus, T&A C, Promian).

Aha... Wytlumacz moze jeszcze jeden szczegol "model złożony przez sam fakt złożenia jest mniej wart" coz madrego miales tutaj na mysli??? Na dodatek przypominam, ze jest to forum do dyskusji o MT a nie ***** jakie tutaj zapodales. Od dzis wszystkie takie posty bede kasowal!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 1:45 pm 

Nie mam GG. Czy ta specyfikacja jest jakas tajemnica? Wystarczy zdjecie be karoserii i kilka zdan opisu. Z gory dziekuje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona