Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 9:54 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Cz kwi 29, 2004 1:04 pm 

.... ktos, sorki zapomnialme nicka prosil o jakies zdjecia tras .....

http://www.rc.technc.com/track.shtml

http://rcdirttrack.com/arcor/Gallery/gallery.htm

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 30, 2004 10:00 am 
-=ADA$=-

ladne :( chlip, Bugi trzeba sie zmobilizowac, sprobuje dzisiaj albo jutro zadzwonic do tego kolesia i zapytac o ten tor!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 30, 2004 10:44 am 

Ja narazie robie tak jak juz pisalem traske trialowa z miodnzmi odcinkami specjalnymi dla MT,dzisiaj jade tam juz sobie pomiary terenu zrobic..Ale taka trasa jak jest tu na fotkach tez bedzie tylko teraz napewno nie dam rady.Czekam az kolo tego skateparku teren taki spory bedzie do zagospodarowania i tam to zrobie razem z trasa dla bmx.Sa jeszcze dwa miejsca jedno to poligon juz nieuzywany ale to dalej od miasta a drugie to ciekawy teren w zasadzie w miescie i moge tam cos zrobic bo juz od 3 lat robimy tam hopki rowerowe tylko musialbym z wladzami porozmawiac..A puki co robie tam gdzie juz mam zalatwione.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 04, 2004 8:56 am 
-=ADA$=-

calkiem niezly teren Ami, duzo miejsca. Musze sie tam kiedys przejechac, to nabedzie sie lopaty i sie kopac zacznie!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 04, 2004 11:54 am 

To jest teran ktory zalatwilem teraz 2 i 3 maja dzisaj zalatwiam koszenie tego i jakos do konca tygodnia chce wytyczyc trase.Dlatego jakies pomysly z waszej strony by sie przydaly oczywiscie bede sie wzorowal na trasach ze stanow ale zawsze cos mozna dodac cos ujac. A jak chcesz to moge wyslac ci troche fotek z innej strony widac na nich jak jest uksztaltowany ten teren.Jest o tyle ciekawy ze przez cala dlugosc jest wzniesienie calego terenu zaczynajace sie od 2m konczace na 5m mozna na tym cos nizle powymyslac.

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 8:27 am 

fotka terenu

http://republika.pl/bugi27/trasazopism.jpg

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 8:49 am 
-=ADA$=-

mam pomysl, moze troche glupawy, ale niech kazdy sprobuje cos zaprojektowac, jakis tor, i wyloni sie zwyciezce ?? A co do spraw technicznych, skocznie i pagorki mozna robic w taki sposob ze wycinasz ze sklejki ksztalt ( dwa kawalki), wkopujesz w ziemie, i pomiedzy wsypujesz ziemie, tak sie uzyska ze to nie bedzie sie "rozchodzic". Qrde musze sie tam w koncu wybrac, trzeba cos zrobic. A jeszcze jedno, mozesz wytyczyc troche naokolo tor normalny offroad, a w srodku taki trialowy odcinek. sprobuje narysowac o co mi chodzi :D powodzenia

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 9:15 am 

Wstepnie w projekcie przewiduje 3 albo 4 odcinki trialowe wlasnie takie powciskane gdzies 1- bedzie skalki i kamienie,2- belki i jakies drewniane przeszkody,3- ziemne odcinki typu podjazdy zjazdy nierownosci. Jeszcze gdzies bedzie miejsce na wyscigi rownolegle typu 1-przejazd przez taki basen z blotem,2- przejazd przez samochody..A no i jescze Tractor Pulling.

Co do pomyslu zeby kazdy cos zaprojektowal to fajny pomysl,tylko jescze przesle do Bugiego ine fotki zeby bylo wiadomo jak jest uksztaltowany teren i dokad mozna cos planowac zeby nie zaplanowac na czsci parkingowej lub zapleczu :) A i tez zaznacze gdzie bedzie podest do sterowania.
Na poczatek pomyslcie nad tym jaki ma byc szeroki tor ja musle ze tak 2,5 metra do 3m i pare waskich odcinkow 1 albo 2.

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 1:15 pm 

mysle ze szer. ok 2-2.5m bedzie w sam raz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 1:19 pm 

Tak wlasnie mi sie to widzialo ale zrobie tez jakies waskie odcinki. Musze zagadac z gosciem kiedy bedzie mogl wjechac tam białoruśką.

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 2:22 pm 

hmm...na tym terenie co poslal bugi...ta trawa...macie zamiar ją zasypać czymś? Czy przekopać ją i potem ubić tą zaoraną ziemie....ja narazie z kolegą zrobiliśmy taki minitor dla bagusów...to jest tylko takie jedno okrążenie...ale są wyboje i skocznia...ale narazie malutki ten tor jest.....ale w Tychach na oś Z jest bardzo dużo fajnego terenu na tor....uklepana ziemia w odludnym miejscu....tylko kto by sie zajął budową takiego toru?? We dwóch nie ma szans takiego czegoś zrobić....już czegoś porządniejszego :/

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 2:28 pm 

Tamten teren jest moj. A to wszystko idzie do wygolenia.Potem wytyczenie trasy,wjazd Bialoruski pozbiera wierzchnia warstwe na calej lini toru i zaczne dopiero formowac bandy i przeszkody. A trawa naokolo toru zostanie ale wygolona. Fakt mam troche koszenia jakies 2100m2 :) NIe wiem czemu myslales zeby to zasypywac albo tymbardziej to wszystko zaorac.

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 8:48 pm 

super ze masz taki teren,jak my w Kraku bysmy mieli takie cos to sam to recznie mógłbym to kopac.... przeciez to dal "siebie" i dla znajmoych sie robi takie cos.. dla mnie to cala frajda byla by w budowaniu tego toru, mysle ze znalazłbym pomocnikow z krakowa w budowie :)

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 9:02 pm 

Heheh mialem kiedys mieszkanie w Kraku i mieszkalem na Kurdwanowie na ul.Wyslouchow.

Ostatnio edytowano Śr maja 05, 2004 10:01 pm przez AmiZepiN, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 05, 2004 9:59 pm 

A tak apropo to trase robie w zasadzie sam.Moze pomoze mi gosc z brzegu ale on jest on-road a 2 osoby ktore maja cos z off-road kupic w opolu to jedna nie zawiele ma czasu a druga osoba to moj kumpel i pracownik ale trudno go zmobilizowac :).Mysle ze stanie na wysokosci zadania ale jak narazie to sam dzialam. Kiedys pierwsze hopki rowerowe w opolu tez sam postawilem tzn potem pomagali ale sam sie za to zabralem wiec wprawe mam :).NIe jest zle w sobote golenie trawy kosa spalinowa czeka hehehehe.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona