Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz maja 21, 2026 11:44 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 3:34 pm 

dałem michałowi mardoniowi numer gg i maila ponieważ od zrobił posta w sprawie mojego terra crushera i napisał w poście : jak należy wyregulować terra, na jakiej benzynie należy jeździć itp. a to nie znaczy że ludzie bądą mnie olewać bo niebyłem zalogowany w rcauto i niemogłem wystawić posta to nieznaczy że olewać mnie będe, nierób wiochy OK bo śmiecisz forum głupotami !!!!!!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 05, 2005 6:13 pm 

Przepraszam was wszystkich, savage 25 nie jest lepszy od revo, wszystko ma revo leprze WSZYSTKO!!!!

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 05, 2005 6:33 pm 

Kamikadze napisał(a):
Przepraszam was wszystkich, savage 25 nie jest lepszy od revo, wszystko ma revo leprze WSZYSTKO!!!!

musisz takie posty pisac??? co on wnosi na forum.... ja napisze ze np Monster GT lub Dirt demon lun Ofna Titan jest lepsza od revo czy savega......
Zastanow sie zanim cosik napiszesz, nie pisze to poto aby sie poklocic, ale po to aby kazdy przemyslal swoja wypowiedz zanim ja napisze.... nie robcie wiekszego balagany na forum.....

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 05, 2005 10:40 pm 

POza tym - tak na marginesie nie masz na razie Revo -więc troszke pokory. (Wiem złośliwy jestem ale to tak po koleżeńsku 8) )
Pozdrawiam

Ps. jestem na kilku forum z innych ciekawych dziedzin ale powiem ze i tak tu jest w sumie najfajniej i chyba najwięcej tu ludzi którzy rzeczywiście sie pasjonują tym o czym tu piszemy - a juz na 100% wydają na to kupe siana.

Tytuł:
PostNapisane: So sty 08, 2005 1:20 pm 

Ja już zdecydowałem się na MT, już od bardzo długiego czasu myślałem o Savage i nawet pojawienie sie Revo tutaj nic nie zmieniło. Pozatym Revo w sumie taniej by mnie wyszło, ale jakoś tak Savage mnie urzekł. Ogromna ilość części tuningowych, Truck Zilla ;). W chwili obecnej model jest w drodze do mnie, więc jak tylko poskładam, dotre, poszaleje to zdam swoje osobiste odczucia.

Ja sobie zakupiłem wersje SS, można będzie poznać budowe modelu, w sumie to juz teraz znam chyba z połowe cześć na pamięć :D. Twardo studiuje wszystkie fora.

BTW pokazała się nowa wersja SS więc chyba jeszcze jednego zamówie :D

Ostatnio edytowano So sty 08, 2005 1:36 pm przez Maciej Bartoszek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So sty 08, 2005 1:27 pm 

Dobry wybor!Savage z pudelka jest bardzo wytzrymalym i dobrym modelem.Tez mam juz go ponad rok i jest bardzo dobry.Nie narzekam choc troche sie psul na poczatku, ale to byly takie drobiazgi.A jak z REVO to nie wiem, nie mialem okazji jezdzic.

Pozdrawiam,
Marcin

Tytuł:
PostNapisane: N sty 09, 2005 11:45 am 

Jak chcesz kupić nowego Savage 25 po dobrej cenie to skontaktuj się ze mną .

Pozdrawiam

gg- 3987421

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 7:39 pm 

Mysle, ze ten temat zostal juz wyczerpany.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4