Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz maja 21, 2026 11:44 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 08, 2004 4:25 pm 

mirek_an napisał(a):
Witam
Tak dla porządku.
Napisałem rano zapytanie do HPI Polska. Model Savage 25 będą mieli najprędzej w styczniu 2005. Czyli 3 tygodnie. Cena 2264 zł.
Jeśli chcę mieć szybciej to dopłacam 200-300zł i mam za 1-1,5 tygodnia.
Biorąc pod uwagę że są świeta i okres prezentów to bardzo profesjonalne podejście do interesu.

Pozdrawiam

po pierwsze S25 mozna miec taniej jak sie samemu spr z USA
po drugie Kamikadze przeczytaj ten watek jeszcze raz... i nie prownoj Revo i Savage bo to inne skale...... nauczcie sie czytac dokladnie watki, a duzo danych znajdzie sie na stronie porducenta

Do _Han'a nie trzeba odrazu kupoiwac 2 modelu na czesci, ale pasuje miec przynajmniej po szt. zebatek na silnik i odbierajacej, kpl zawieszenia... ta sz czesci ktore najszybciej padaja...a nie kosztuja majatku....

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 24, 2004 1:34 am 

nie trzeba zakladac nowego tematy zeby wybrac pomiedzy revo a savage czy czym ty tam chciales, wystarczy tylko troche poszukac/poczytac i sie znajdzie, a zreszta czy nie mozesz sobie znalesc zdjec obejrzec co ci sie podoba a co nie i sam wybrac?? Moze i warto pytac o zdanie innych, ale takich tematow juz jest mnostwo

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 24, 2004 3:00 pm 

[/quote]

Do _Han'a nie trzeba odrazu kupoiwac 2 modelu na czesci, ale pasuje miec przynajmniej po szt. zebatek na silnik i odbierajacej, kpl zawieszenia... ta sz czesci ktore najszybciej padaja...a nie kosztuja majatku....[/quote]

Hmm na razie zakupiłem one waye (HF 0612.B) za 25 zł za sztuke :) więc na razie tyle mam z dodatkowych części

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 1:58 pm 

Witam, ja bym wybierał savage 25, sam wybrałem ten model, terz myślałem nad revo ale savage 25 lepszy itd. itp. lepszy ponieważ revo jest szybszy od savage o około 7 km/h ale revo ma zato 1,3 KM a savage ma 2,5 KM !!!! i revo pod gurką traci swoją moc muli go a savage jest potęrzny pod stroma gora, lepszy jest ma dobrze wzmocnione czesci jest poprostu lepszy, a 50% ludzi woli savage 25 a drugie 50% woli revo ale savage jest suuper i bedzie suuper !!!! POZDRO

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 2:35 pm 

Ciebie znowu pogięło :lol: Ze co że revo będzie mulić pod górke, silnik revo ma około 1,75hp i waży zaledwie 4,2kg - teraz kmiocie podaj dane savage, a zresztą temat długi jak rzeka a twoje posty co do twojego ostatnio sprzedawanego bmw z silnikiem 3,5cm przypominają mi że kabaret nie tylko w TV moge pooglądać ale także poczytać tak sensowane wypowiedzi jak twoje i ryć do bólu :lol:

Ostatnio edytowano N gru 26, 2004 2:39 pm przez Marcin Jasiński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 2:37 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Kamikadze napisał(a):
Witam, ja bym wybierał savage 25, sam wybrałem ten model, terz myślałem nad revo ale savage 25 lepszy itd. itp. lepszy ponieważ revo jest szybszy od savage o około 7 km/h ale revo ma zato 1,3 KM a savage ma 2,5 KM !!!! i revo pod gurką traci swoją moc muli go a savage jest potęrzny pod stroma gora, lepszy jest ma dobrze wzmocnione czesci jest poprostu lepszy, a 50% ludzi woli savage 25 a drugie 50% woli revo ale savage jest suuper i bedzie suuper !!!! POZDRO

wiesz ja bym sie ciebie nie słuchal jak chciałeś na wcisnąć swoją bmke która na 1% nitro jedzie 120km\h :lol:

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 2:39 pm 

savage waży 5,8 KG !!!!! i ma 2,5 KM :D:D:D o duużo lepszy od revo nietlyko mocą :D:D zresztą inni terz tak sądzą każdy inaczej sądzi :D

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 2:40 pm 

Weź se lepiej GG albo kompa zrób bo nie che mi sie ciebie gnoić na forum

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 2:42 pm 

ja żadną bmw nie chciałem wcisnąć, ja nawet niemiałem bmw chyba się pomyliliście się ja miałe modele takie jak : CARSON STADIUM FIGHTER i TAMIYA TERRA CRUSHER i traz SAVAGE 25 o żadnej bmw nie słyszałem chyba pomułka !!

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 2:48 pm 

Weź kitu nie wciskaj - jak już innego nicka zakładasz na forum to chociaż byś zmienił meila

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 2:52 pm 

a wiem już oco chodzi ja nie byłem zalogowany na rcauto i dałem koledze mój numer maila i on mój mail podał na swój post itp. ale ja naprawde nic o bmw nie słyszałem to pewno mój kolega ;)

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 3:03 pm 
tomalo

Kamikadze napisał(a):
a wiem już oco chodzi ja nie byłem zalogowany na rcauto i dałem koledze mój numer maila i on mój mail podał na swój post itp. ale ja naprawde nic o bmw nie słyszałem to pewno mój kolega ;)

jassssne... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 3:07 pm 

no naprawde nic niewiem o jakimś bmw, jak mi nie wieżycie to nie śmieccie forum !! 8)

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 3:27 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
nie wciskaj kitu bo
michalmardon czy jakoś tak - nr gg był taki sam jak ten twój nick kamikaze więc nie wciskaj farmazonów bo ludzie cie zapamiętają i cie będą olewać. Aha ty chciałes kupić savage ;o stąd wiem te nr gg :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: N gru 26, 2004 3:29 pm 

Zakonczcie te sprzeczki..... porzadek na forum.... :!: :!: :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona