Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 09, 2026 5:37 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 15, 2004 10:43 pm 

Dzięki Kuba za wyjaśnienie. Czyli jezeli chce bez przeróbek wsadzić wiekszy silnik musze miec small block.OK.To mi pasuje.Cena na TH jest ok.Pytanie tylko czy ta cena obejmuje gaznik i wydech(pewnie nie bo na zdjęciu nie widac).No i kto ewentualnie może cos takiego ściagnąc??
Myślisz ze wydanie tej kasy sie opłaci????Bedzie róznica widoczna podczas jazdy????
Pozdrawiam i dziekuje za pomoc!!!!!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 15, 2004 10:57 pm 

Gaznik jest, wydechu niema, przeczytaj co pisza w punkcie "INCLUDES:".
Czy bedzie roznica? Ten silnik ma pewnie ze 2 razy wiecej mocy.

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 10:34 am 

Kuba napisał(a):
Gaznik jest, wydechu niema, przeczytaj co pisza w punkcie "INCLUDES:".
Czy bedzie roznica? Ten silnik ma pewnie ze 2 razy wiecej mocy.

PO PIERWSZE TO: "przeczytaj co pisza" - najbardziej pospolity blad polakow!!!! Niestety!!! Slowo "pisza" wskazuje, ze robia to w danej chwili a skoro masz przed soba cos wydrukowanego to jest pewne, ze zostalo to juz napisane dawno temu i w danej chwili tego nie pisza... Poprawna forma to "przeczytaj co napisali". Sorry, ze sie przypierdzielam ale na maxa drazni mnie robienie takich bledow natury stylistycznej... Tu mi nikt nie wcisnie kitu o dysgrafii!!! To brak znajomosci podstawowych zasad naszego jezyka!!! Musze zadac pytanie!!! Kogo teraz wypuszczaja szkoly??? Ludzie...

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 10:47 am 
-=ADA$=-

sprawdz z prof. Janem Miodkiem, kiedys powiedzial ze forma pisze jest poprawna, tzn "bardziej" poprawna jest "jest napisane" ale mozna uzywac tez pisze, tez kiedys do kazdego sie czepialem jak tak mowil, az mi kolezanka to udowodnila :(

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 12:46 pm 

-=ADA$=- napisał(a):
sprawdz z prof. Janem Miodkiem, kiedys powiedzial ze forma pisze jest poprawna, tzn "bardziej" poprawna jest "jest napisane" ale mozna uzywac tez pisze, tez kiedys do kazdego sie czepialem jak tak mowil, az mi kolezanka to udowodnila :(

Ok. Przyjmuje to do wiadomosci. A wiesz dlaczego zrobili z tego poprawna forme??? Bo 90% spoleczenstwa tak mowi wiec aby nie bylo, ze robia bledy naciagneli kwestie stylistyczna na poprawna i teraz mamy... Az sie boje co bedzie za 10 lat... Juz teraz polowa mowi poszlem, przyszlem a za 10 lat zrobia z tego poprawna forme... Panie miej nas w opiece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyjdziesz na ulice i ktos Ci wyjedzie z tekstem "Ty koles co tu przyszles... wypied.... to nie Twoj rewir... Ty *****.... kur.... Twoja mac....." - i co? koles bedzie do Ciebie sie kulturalnie zwracal bo to juz bedzie poprawna forma... Narod kretynieje a my stoimy i sie przypatrujemy jak rosna kolejne pokolenia kretynow co tylko potrafia brac a nic nie dadza od siebie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ja na takie cos musze placic podatki... Trwoga, trwoga...

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 1:35 pm 
tomalo

Kuba, moze troszke przesadzasz, ale fakt ze pisownia w niektorych postach to jest normalna TRAGEDIA. Czasem az ciezko zrozumiec o co chodzi :)

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 10:12 pm 

tomalo napisał(a):
Kuba, moze troszke przesadzasz, ale fakt ze pisownia w niektorych postach to jest normalna TRAGEDIA. Czasem az ciezko zrozumiec o co chodzi :)

Mam nadzieje, ze przesadzam bo jesli bym doczekal takich czasow to po prostu odechcialo by sie zyc. Po prostu tak sie dzieje, ze mlode pokolenia olewaja nauke calkowicie i do Unii beda wchodzily coraz bardziej otepiale roczniki :( a to jest niestety smutne. :(

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 20, 2004 3:50 pm 

Panowie robicie stype na forum. Tu są ludzie z różnych środowisk i mają różne wykształcenie. Nie może to być powód do kłótni i nieporozumień.
Ważne są informacje zamieszczone tutaj np o silniku do terra.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 20, 2004 7:37 pm 

wiem wiem - nauka to potegi klucz - ale nie wszyscy o tym wiedza i niewszyscy potrafia sie uczyc - ja tez NIECIERPIALEM sie uczyc - i co ze mnie wyroslo - pracocholik i nieuk - szczegOlnie ortografia ktOrej NIECIERPIE bezgranicznie - radze wszystkim ktOrzy pisza i kiepsko im to idzie - niedraznic Promiana - czyli zastepojcie trudne slowa LATWYMI (sam to stos...... - ROBIE ) i wtedy mozna dluZej pRZeZyc na Forum w spokoju i niezwracac na siebie uwagi - ale tak jak mowilem - pisalem - na forum wczesniej - gorsza sprawa jak uczniowie ZNECAJA sie na nauczycielach i staruszkach niz zle pisza choc mniejsze zlo to tez straszna sprawa ale pocieszam sie ze czesto inzynierowie sa mniej kumaci niz ja i to jest "pocieszajace" przynajmniej dla mnie ( a ponadto wole dostac po klowie "kur.....a" niz bejzbolem narka

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 21, 2004 1:55 pm 

Hehe... dobra. Juz nic nie mowie. Piszcie jak chcecie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3