Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 03, 2026 5:25 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 1:37 pm 
Raflee

Obrazek :lol:

edit:
ten post dedykuje Maciejowi Baroszkowi i jego kompanowi :D

Jasiek: Zanim zaczniesz zmieniać posty przestań się wtrącać tam gdzie ciebie nie powinno być, zajmij się tym co nie napawa innych użytkowników tego działu do kłótni

Ostatnio edytowano Wt lip 26, 2005 2:42 pm przez Rafał Malczyński, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 1:56 pm 

Bugi napisał(a):
Wiec wlasnie mi chodzilo o to ze GS SUT jest zakfalifikowany do MT jak i S-maxx, a co poniektórzy sie wielce "czepiali" ze tego typu modele to nie MT bo maja np 3 dyfer lub naped 2wd...a jak widac zostały zakfalifikowane do klasy MT, ciekawe tylko czy w przepisach bedzie to uwzględnione czy nie....

Na chwile obecną sytuacja z przepisami jest conajmniej niejasna p. Jan Makutin troche niejasno podchodzi do tematu. Z jednej strony dopuszcza dyfer środkowy a z drugiej chce zastosowac punkt, który mówi o tym że silnik powinien być conajmniej 38mm od ziemi przy dociśniętym modelu do gleby. Truggy oprocz swoich zalet ma też sporo wad i co widać po wynikach nie odstaje tak bardzo od reszty (a może to kierwca jest do niczego :D) Dla mnie to ta budowa przepisów wygląda w sposób następujący:
Patrzymy jakie modele są na rynku (Revo Savage LST TNX T-Maxx) a następnie tworzymy tak przepisy, żeby tylko te modele mogły startować.
Takie podejście jest chyba nie na miejscu.

P.S. Bugi naprawde mnie nie interesuje co wolisz, dżem czy marmolade, więc takie głupie komentarze zachowaj dla siebie.
A jakbym odpisał Ci na te beznadziejne zdanie to znowu byś napisał "hehe a co nie wolno mi" lub "on znowu mnie atakuje" ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 7:59 pm 

Bugi jak chcesz to moge zrobic tak swoim savem że twoj bagus też bedzie gruchotał hehehehe :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 8:31 pm 

Małczyński powiedz mi jedno: zmieniasz napisane posty, nabijasz się i wypowiadasz sie w tematach których ciebie nie tyczą. Na zawodach sprawiałeś wrazenie osoby która nie jest taka sama i pewna siebie jak tutaj na forum.
Czy ban cie czegoś nie nauczył.

Jeżeli będzie to następna kłótnia a'la co jest co i jak wygląda i każdy se będzie do gardła skakał będzie blok itd.
Co do truggy, to niech mi choć jeden zawodnik startujący w klasie MT miał jakis sprzeciw bo ja byłem i wiem że nikt nie miał, a co do S-maxxa przecież wystarczy włożyć przedni napęd i mamy MT a i tak bez tego przedniego napędu nie wygląda jak zwykły ST.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 10:15 pm 
Raflee

Jasinski: nie znam cie, ale widze ze nie sledzisz tematu i nie wiesz o co chodzi, wiec nie wypowiadaj sie w temacie, ktorysie ciebie nie tyczy, dobra? Nie zmienialem tresci zadnego ze swoich postow, tylko dodalem cos do niego. W sprawie bana okreslilem sie jasno - chyba cos ci umklo. Napewno sie nie kluce z nikim i napewno nie bede.

A co do mnie- nie zawsze jestem wszystkiego pewnien, ale w tej sprawie jestem jak najbardziej... Slyszlaem, ze fajny z ciebie gosc, wiec wolalbym, zebys taki zostal jak chodzi o moje zdanie o tobie... Bartoszek juz przesadza i dopuki nie przestanie to zostanie tak jak jest i to jest sprawa miedzy "kacikiem wzajemnej adoracji", "hala..." (:lol:) i nim... zle zaczyna :lol:

A co do MT to to mnie JESZCZE nie dotyczny, ale nikt nie powiedzial ze nie bedzie... ale o tym to juz kiedy indziej ;)

PS. Nie odbieraj tego jako moj atak na Ciebie...

Pozdrawiam
Raflee

Jasiek: Rafał nie znasz mnie i nie mów mi co mam robić, zmiany muszą być przeprowadzone ale u ciebie. Jak zaczniesz bawić się MT- kami to może wtedy zacznie się mnie kłótni w końcu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 10:31 pm 

założcie se osobny dział na tym forum pod tytułem "kłotnie"

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 10:49 pm 
Raflee

Moze nie ma po co? Jak cos to jest gg, lub inny komunikator... tam mozna pogadac.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 10:50 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):
Moze nie ma po co? Jak cos to jest gg, lub inny komunikator... tam mozna pogadac.

I na zawodach mozna pogadac! Prawda chlopczyku?

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 10:52 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):
Jasinski: nie znam cie, ale widze ze nie sledzisz tematu i nie wiesz o co chodzi, wiec nie wypowiadaj sie w temacie, ktorysie ciebie nie tyczy, dobra? Nie zmienialem tresci zadnego ze swoich postow, tylko dodalem cos do niego. W sprawie bana okreslilem sie jasno - chyba cos ci umklo. Napewno sie nie kluce z nikim i napewno nie bede.

A co do mnie- nie zawsze jestem wszystkiego pewnien, ale w tej sprawie jestem jak najbardziej... Slyszlaem, ze fajny z ciebie gosc, wiec wolalbym, zebys taki zostal jak chodzi o moje zdanie o tobie... Bartoszek juz przesadza i dopuki nie przestanie to zostanie tak jak jest i to jest sprawa miedzy "kacikiem wzajemnej adoracji", "hala..." (:lol:) i nim... zle zaczyna :lol:

A co do MT to to mnie JESZCZE nie dotyczny, ale nikt nie powiedzial ze nie bedzie... ale o tym to juz kiedy indziej ;)

PS. Nie odbieraj tego jako moj atak na Ciebie...

Pozdrawiam
Raflee

Weź napisz o co Ci chodzi bo jak narazie to piszesz bez ładu i składu.
Znowu zaczyna się to samo, na forum szczekasz a w rzeczywistości masz problem z przedstawieniem się.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 26, 2005 11:01 pm 

hehe małczyński lepiej uważaj na zawodach bo jak ci koledzy słusznie spuszczą łomot za cfaniactwo to ci sie odechce tego calego modelarstwa...

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 27, 2005 6:35 am 

klima napisał(a):
Bugi jak chcesz to moge zrobic tak swoim savem że twoj bagus też bedzie gruchotał hehehehe :lol: :lol:

spróbujesz??????? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 27, 2005 7:35 am 

No i z tematu Truggy jak z resztą z każdego innego jeżeli chodzi o wybór modelu czy przepisy robi się zadyma. Blokuje i powiem tyle: w tym roku kto chce niech se kupuje co chce do klasy MT oczywiście mówie o modelach MT, ST, MT2, Truggy i jeszcze innych które pominąłem - następny rok będzie ważny. Pamiętać też trzeba o tym że przepisów nie ustali nam sam sędzia tylko sami zawodnicy, którzy oczywiście czynnie starują w tej klasie.

KONIEC!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2