Witam! Kupię amortyzatory regulowane 70mm lub zamienię(mam regulowane 90mm). Kupię też półośki od 28 do 30mm długości od tych wystających metalowych(nie mogę zapamiętać jak to się nazywa) o szerokości 6mm, zamiast dog bonów mogą być kardany o tej długości, obojętne czy plastik czy metal. Kupię też silnik bezszczotkowy sensorowy od4000 do5000kv powyżej 8,5 zwoja, najbardziej pasował by mi nosram dragon 9,5t. Dobrze by było gdyby był nowy ale nad używką też się mogę zastanowić. Teraz pewnie większość osób mnie zlinczuje bo amortyzatory są chociażby u Wróblika, dog bony na stronie HPI, a silnik w rcmatsu i modelarni. Ale ja wam powiem: G*wno prawda, g*wno mają! Tzn. tylko do Wróblika nie dzwoniłem więc nie wiem czy mają amorki ale nawet jak mają to jeszcze za przesyłkę muszę płacić, a w Krakowie nikt nie ma tego czego chcę (w sklepach) dlatego wolę się zapytać

Mam nadzieję, że mnie ktoś poratuje bo mam już dość szukania po necie, a po tym jak już znajdę to się dowiaduje, że i tak nie ma :/