Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt cze 09, 2026 1:53 pm

Autor
PostNapisane: Cz kwi 26, 2007 12:10 pm 

Witam

Piszę na forum, bo nie wiem jak do Was inaczej dotrzeć:)

Byłbym zainteresowany zatrudnieniem 2-3 osób posiadających modele RC (spalinowe) do pracy na jeden cały dzień (9-17) na terenie Warszawy (okolice Wilanowa) na początku października.

Chodzi o pokazywanie jak działają modele RC, jakie mają możliwości i udostępnienie sterowania ludziom.

Kwota jest do ustalenia. Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt na forum, odezwę się z większymi szczegółami.

Adam Kubiaczyk

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 26, 2007 12:35 pm 

Ja sądzą za bardzo nikt się nie z głosi po to aby jakiś dzieciak jego spaliną sprawdzał czy podjedzie pod krawężnik lub co się stanie jak się z kim zderzy.

jeśli byś zagwarantował zwrot kosztów jeśli model ulegnie uszkodzeniu to sądzę że wtedy kogoś znajdziesz.

lub tylko po to aby pokazać co i jak no i pokaz ewentualnie ale z tym udostępnianiem ludziom to bym się radził zastanowić.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 26, 2007 5:56 pm 

Drinek napisał(a):
Ja sądzą za bardzo nikt się nie z głosi po to aby jakiś dzieciak jego spaliną sprawdzał czy podjedzie pod krawężnik lub co się stanie jak się z kim zderzy.

To będą ludzie w wieku gimnazjalnym, pod okiem opiekunów, organizatorów i właścicieli modeli, a impreza odbywa się w polu. Wydaje mi się, że spokojnie można nad tym zapanować. Sam byłem modelarzem i wiem również, że możliwe jest połączenie dwóch nadajników radiowych w konfiguracji uczeń-trener, aby wziąć w razie czego sprawy w swoje ręce.

Drinek napisał(a):
jeśli byś zagwarantował zwrot kosztów jeśli model ulegnie uszkodzeniu to sądzę że wtedy kogoś znajdziesz.

Wszystkie szczegóły umowy są do ustalenia, w ten sposób, aby i organizatorzy i właściciele sprzętu czuli się komfortowo. Można zarobić rozsądne pieniądze, ale o tym chciałbym rozmawiać już z zainteresowanymi osobami.

Pozdrawiam
Adam

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 26, 2007 6:30 pm 

Cytuj:
Sam byłem modelarzem i wiem również, że możliwe jest połączenie dwóch nadajników radiowych w konfiguracji uczeń-trener, aby wziąć w razie czego sprawy w swoje ręce.

Chyba lotniczym :wink:

Jeżeli na polu to raczej nic nie powinno się stać (jeżeli nie będzie hopek i dołów). Myśle, że dużej powierzchni każdy MT przeżyje katowanie.