Ralf2107 napisał(a):
Bzdura to powinno być zamiast Dawid.
Nie będę kłócił się z głupkiem, bo najpierw sprowadzi dyskusję do swojego poziomu, a później pokona mnie doświadczeniem.
Ralf2107 napisał(a):
Napisałem z doświadczenia mając dwa pakiety nosram które były do dupy od nowości, z lrp nie miałem problemów.
miałeś dwa pakiety i się wypowiadasz o całej reszcie? ile ich widziałeś na oczy, ilu Twoich kolegów je ma? byłeś kiedyś na zawodach?
Ralf2107 napisał(a):
A co do porównania to porównujesz pojemności ? czy wygląd ?
porównuję właściwości, gdyby nie różniły się nalepką bezsensem byłoby tworzenie osobnych firm...
Ralf2107 napisał(a):
I na jaki rynek australijski ? skoro są dostępne w większości polskich sklepów ? Nawet jeśli to "ta sama jakość" to lrp wypada lepiej.
moim zdaniem vauxhall, który jest również dostępny w Polsce w komisach, jest ładniejszy niż opel. i ma lepszą jakość
Ralf2107 napisał(a):
Matizz a nosramy też widujesz na zawodach ? bo to przecież "takie same produkty" jak lrp...

oczywiście, że widuję pakiety nosrama. LRP były bardziej popularne ze względu na częstą dostępność na miejscu dzięki dystrybutorom oraz przez sponsoring dystrybutorów LRP. gdy pojawił się i nosram, jest go tak samo wiele. polecam przejechać się kiedyś na jakąś eliminację.
jeśli więc nie potrafisz przyjąć tego, że czasem możesz nie mieć racji, nie pisz bezsensownych wybiegów presonalnych wstawiając w nich moje imię. trochę kultury, co innego komentować treść wypowiedzi, a co innego obrażać jej autora. poza tym jestem człowiekiem, którego można przekonać do wszystkiego jeśli tylko przedstawi się logiczne argumenty, więc nie wiem w ogóle po co ta jatka.