BARDZO DZIEKUJE WSZYTSKIM ZA OFERTY! Witam! Wszystkich! Jestem nowy na forum! Ale juz od dłuższego czasu je czytam i bardzo mi się podoba! Kupiłem podwozie TB-01 w bardzo dobrym stanie za 200zl (wydaje mi się, że to dobra cena) i silnik team orion rush 11t (na łożyskach) za 150 zl (hmm tu juz nie wiem czy dobra, ale chyba nie najgorsza) Tak więc chciałem kupic jeszcze opony z felgami (wolałbym w b.stanie, bądź nowe), jakąś budę (nie mam sprecywanej marki, chce jeździć "pod domem" nie w zawodach! może byc nowa z naklejkami, bądź używana ale b.stanie) no i jeszcze regulator rownież nowy bądź używany w b.stanie) żeby dał rade z tym silnikiem ma 11 zwoi i prąd ciągły 41 amperów, regulator dwu kierunkowy z hamulcem! co do ceny moge taki kupic za 240zl nowy, wiec czekam na propozycje

Oczywiście nie moge narzekać na nadmiar gotówki wiec zapewne nie kupie wszystkiego naraz! Ale bardzo prosze o propozycje to co Szanowni forumowicze posiadacie na zbyciu a mi by się moglo przydać! mile widziane zdjecia! Mój meil to
sotom@poczta.onet.pl bądz gg 63746 ale wolabym na meila! Serdecznie pozdrawiam wszystkich! Sprawe możemy sfinalizować przez allegro, bądź ... czekam na propozycje! Moj nicj na allegro to Sotom!

Pozdrawiam wszytskich!