Mam na sprzedanie model R/C Maverick Strada TC Evo 4x4 1:10 z silnikiem szczotkowym.
Do auta mam baterie LiPo 2S 7,4V 4000mAh firmy ZIPP w twardej osłonie. Model na tej baterii jeździ ok. 35min. Bateria ładowana tylko i wyłącznie ładowarką iMAx B6 z balanserem i napięciem 1A, była ładowana około 10 razy od nowości. Bateria posiada Buzzer który informuje o stanie napięć baterii i ostrzega przed nadmiernym wyładowaniem w trakcie zabawy (alarm ustawiony na 3,0V na cele) Obecnie jest naładowana na "storage"
Pilot Maverick MTX-242 2,4Ghz ma pełną możliwość ustawienia "wszystkiego"
4 amortyzatory olejowe aluminiowe szczelne (olej wymieniany w lato, zalany bardzo twardy)
Karoseria niestety popękana, pokiereszowana i jest najsłabszym elementem tego zastawu. (mam wszystkie elementy odłamane jak chłodnica jak by ktoś miał ochotę jeszcze ją ratować i sklejać). Bez problemowo można kupić nowe jak i używane karoserie do modeli 1:10, jest tego w bród. Ta starczy do nauki

Model w pełni sprawny, nic nie połamane ani sklejane (nie liczę karoserii) Układ kierowniczy bez luzów odbiegających od normy, łożyska się kręcą. Jeździłem nim po ulicy, nigdy w terenie. Bardzo przyjemna zabawka.
http://olx.pl/oferta/maverick-strada-tc ... cg8MH.htmlJest karton, instrukcja i ładowarka do zwykłych baterii NiMh.
!! NIE SPRZEDAJE ŁADOWARKI iMax B6 !!!
Cena 350zł, ja płace za kuriera po wpłacie na konto. Mogę sprzedać za 300zł z baterią NiMh 7,2V 2000mAh (auto jeździ na niej nie całe 10 minut)