|
HIMOTO MEGAP MXB-5 1:5 PETROL Witam ! Model firmy HIMOTO, którego paliwem jest zwykła mieszanka benzyny z olejem, co daje łatwość w jego użytkowaniu.Sprzedaję ponieważ nie mam czasu na zabawę..Model został kupiony w grudniu 2012, dotychczas spalił maksymalnie 2 zbiorniki, gdyż na wyżej wspomniałem nie miałem zbyt wiele czasu by się nim zająć.Model kosztował mnie 3199 zł i został kupiony w Warszawie w salonie RC Wróblik na ulicy Modlińskiej.Uważam, że cena za jaką model sprzedaję to normalna cena, jak na tak mały przebieg i idealny stan modelu.Nigdy nie było w nim nic uszkodzone itp.Zapla od kilku pociągnięć. Nie ukrywam, iż model chciałbym sprzedać osobie znającej tematykę modelarstwa, gdyż nie chcę mieć problemów, gdy nowy użytkownik nie będzie mógł sobie poradzić z prostą budową modelu itp. A teraz krótka specyfikacja tego cacka: Rodzaj modelu: spalinowy terenowy Model: złożony Skala: Skala 1:5 Typ napędu: 4WD - wałek Prędkość: Prędkość 70km/h Sposób uruchamiania: szarpanka Silnik: Silnik benzynowy 30ccm dwusuwowy Niezbędne do uruchomienia: Baterie lub akumulatorki AA 8szt. Paliwo benzyna + olej do mieszanki Dane techniczne: długość : 720mm szerokość : 490mm wysokość : 285mm rozstaw kół : 516mm waga: 12,7kg przełożenie: 9,6:1 koła: średnica 212mm silnik: Benzynowy 30ccm szacowana prędkość: ok. 70 km/h W zestawie znajduję się : MODEL MEGAP HIMOTO MXB-5 1:5 PETROL Ładowarka Dwa pakiety 6V 2500 mAh firmy HIMOTO RACING Aparatura 2,4 ghz Naklejki,instrukcja obsługi CZEKAM NA PAŃSTWA OFERTY DOTYCZĄCE TEGO MODELU ! ! ! ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ BARDZO MAŁEJ NEGOCJACJI CENY ! ! !
CENA 2399 zł ! ! !
_________________ SPRZEDAM: HIMOTO MEGAP MXB-5 PETROL 1:5
http://allegro.pl/megap-mxb-5-1-5-petrol-jak-nowy-nie-baja-i3821921488.html
|