|
Sprzedam Flux tork + Flux blur, czyli MMM od hpi. silnik 2200kv. Wszystko sprawne, zestaw przejechał ok 40 godzin, stan oceniam na dobry. Radiator na silniku został z jednej strony lekko spiłowany, poniewaz zahaczał o brace w modelu. Jest to spiłowane dremelem, więc nie wygląda brzydko,poza tym,jeśli ktoś będzie chciał wsadzić silnik do bagusa lub tragusa,to i tak musiałby spiłować radiator,bo ten silnik wchodzi tylko do modeli HPI ze śmiesznym mocowaniem silnika. Zestaw został wmontowany do rc8be i jeździł w nim na pakiecie 4s. silnik ma założony oplot shd. Silnik posiada lekki luz na łożyskach, ale jeszcze ten sezon powiniem dociągnąć. Regulator ma pęknięte 2 zaczepy (te z dolnej plastikowej pokrywy) dlatego dolna plastikowa pokrywa słabo trzyma, ale trzyma. U mnie ścisnąłem to opaskami zaciskowymi i jest ok. Jeśli masz jakieś wątpliwości do kupna tego zestawu - pisz śmiało. Na pewno się dogadamy. Cena: Silnik 300 Regulator 350
Przy zakupie całego comba wysyłka gratis.
Sprzedaję, ponieważ brakuje mi ryku silnika spalinowego i przesiadam sie na spaline.
Dla zainteresowanych zrobię zdjęcia. Pozdrawiam
_________________ --- www.rcpro.pl ---
Ostatnio edytowano Śr maja 29, 2013 7:16 pm przez tomasz_rd, łącznie edytowano 4 razy
|