Witam, mam na sprzedaż zawodniczy model Team Associated B44.1. Modelu nie trzeba nikomu przedstawiać bo chyba każdy wie że jest on bardzo dobry. Model zakupiłem w kwietniu tego roku i do tej pory przejechał 4 pełne zawody, więc jest on jeszcze świeży. Model nie nosi praktycznie oznak użycia, jedynie przednia wieża jest lekko poprzycierana co widać na zdjęciach. Jest to bardzo wytrzymały model i przyjemnie się go prowadzi.
W modelu zastosowałem konwersję na sprężyny typu big bore. Jak można wyczytać na zagranicznych forach sprężyny te poprawiają delikatnie prowadzenie, szczególnie czuć to podczas skoków, a także nie obcierają o obudowy amortyzatorów. Jak widać na zdjęciach założone zostały też końcówki drążków RPM, które są mocniejsze od standardowych.
Model sprzedaję wraz z zestawem bezszczotkowym w którego skład wchodzą:
-regulator Novak GTB2- jest naprawdę świetny i idealnie sprawuje się w tym modelu. Nigdy się nie zagrzał nawet w najgorętsze dni. Dzięki wbudowanemu czujnikowi temperatury można wygodnie ją monitorować.
-silnik Viper RC 6.5T- fajny silniczek, nigdy nie przegrzany, ma wystarczająco dużo mocy do tego modelu
Do silnika i regulatora posiadam oryginalne opakowania wraz z instrukcjami.
Do modelu dorzucam:
-komplet praktycznie nowych opon Schumacher mini pin (pojeździły 5 min.) naklejonych na felgi DE Racing
-komplet opon JConcepts Double Dee's, mają jeszcze ok. 70% bieżnika więc są jeszcze do pojeżdżenia
-tylne opony Schumacher mini pin zużyte w ok 50 %
-przednie opony Pro-line Caliber jeszcze nie rozpakowane
-karoseria jeszcze jest w dobrym stanie, nie jest połamana, do tego 2 spoilery
-5 par sprężyn big bore od Losi(2 pary przednie, 3 tylne)
-kilka sprężyn Team Associated
-oczywiście instrukcja, i to co było w pudełku(smary, klucze z zestawu) i kilka innych dupereli
Do tego dodaję pakiet Turnigy Nano Tech 4850mAh o przebiegu takim samym jak model (dołączam przejściówkę do ładowania).
Za całość chciałbym otrzymać 1400zł.
Link do zdjęć:
https://picasaweb.google.com/111663366182326074454/NowyFolder02Jednym słowem rozsądny model za rozsądną cenę. Jeżeli mielibyście jakieś pytania proszę śmiało pisać.
Możliwy odbiór osobisty w Warszawie