|
W zestawie model rtr na standardowej elektronice tzn aparatura kyosho i reglo odbiornik novak silnik kyosho 20t i serwo std. 3 komplety kół pirelli miękkie seryjne koła slick i deszczowe. 3 karoserie: Subaru impreza 2008 tamiya z oświetleniem własnej roboty. stan bdb. dodge stratus seryjny stan bdb. treningowa karoseria porshe hpi. amortyzatory ze zbiorniczkiem przelewowym gpm seryjne amortyzatory kilka kompletów sprężyn pakiet nosram 4600 nimh stan bdb- wystarcza na około 20 min jazdy. regulator gm v8 szczotkowy. ładowarka hype x-etreme charge zasilacz który daje max 3 a. nie wiem dlaczego. Może ktoś będzie potrafił to naprawić. zestaw tuningowy: atrapa chłodnicy itp. organizer na sprężyny.
model ma podcięte zawieszenie pod rajdy. prześwit około 3 cm. podcięty skręt. Model ma mało przejechane okolo 15 pakietów. stan bdb. do modelu mam oryginalne pudło tak samo jak do ładowarki.
cena jaka mnie interesuje to 550zł do rozsądnej negocjacji.
Zdjęcia na maila. kontakt gg 3467671 , pw Sprzedaje ponieważ kończę z modelarstwem.
_________________ Pozdrawiam Rafał Wojcieszek
HPI Trophy 3.5 schumacher mission drift car TB-01 Rally Łódzki Klub Modelarstwa Sportowego
Ostatnio edytowano Pt sie 24, 2012 3:28 pm przez Rafał Wojcieszek, łącznie edytowano 1 raz
|