|
Witam.Model używany był przezmnie przez 2h. Był szykowany na bieżący sezon, jednak zamierzam zmienić klasę przez co model ten jest mi zbędny. Podwozie jest w dobrym stanie technicznym. Dyferencjały były rozbierane i czyszczone przed ostatnią jazdą, są nasmarowane smarem firmy Schumacher. Model jest ustawiony zgodnie z setupem fabrycznych kierowców. Podwozie posiada komplet orginalnych stabilizatorów.W modelu założyłem aluminiowy górny przedni pokład wycinany z 3mm aluminium techniką CNC. Co więcej model posiada aluminiowe kielichy dyferencjału warte ponad 100zł. Do zestwu dodaję: - Karoserię w dobrym stanie, jedyny mankament to odpryski lakieru, jednak nie sa one aż tak widoczne - Koła firmy hobby pro po 2h jazdy - wytrzymały spojler firmy 3racing Dolną osłonę podowzia dodaje jako gratis gdyż jest w dst stanie, jednakże mozna z nią jeździć, spełnia swoje zadanie. Jestem jego drugim włascicielem. Wieżyczki mają przytarta górną dziurkę, ponieważ poprzedni uzytkownik tego modelu jeżdził modelem po asflacie i się starły przy jakimś dachowaniu. Cena do negocjacji, na wszelkie pytanie opdowiem na tel 609 223 449 lub PW. Pozdrawiam, Konrad
_________________ Kyosho MP9 TKi2 Brushless
|