Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 08, 2026 8:05 pm

Autor
PostNapisane: Pn sie 29, 2011 12:05 pm 

Mam do zaoferowania samochód spalinowy firmy Traxxas.

Jest to model jato 3.3 , samochód nigdy nie był katowany , praktycznie jeździłem nim tylko po trawie.Był regularnie zalewany Aro i czyszczony filtr powietrza.Została zamontowana w nim szarpanka dla redukcji wagi i łatwiejszej obsługi.Nadajnik Traxxas TQ (jeszcze z oryg. foliami) z odbiornikiem 2215 na których jeździłem aż do granicy mojego wzroku. Zmienione amortyzatory na GTR, które dużo lepiej pracują i są trwalsze (m.in. tytanowe osie). Wahacze wymienione na RPM z tego samego powodu. Dodatkowy komplet kół truggy (2 szt.) oraz koła kierunkowe na przód (2 szt.). Zamontowany opcjonalny wheelie bar (przydaje się ;)).Model jeździ grubo ponad 100 km/h, którą osiąga w niecałe 5 sekund (prędkość realna, nie żadne dane producenta). Idealnie wrzuca drugi bieg, przyjemnie przy tym mrucząc.Został wymieniony blok silnika , co praktycznie czyni samochód nowym .

W skład zestawu wchodzi: - auto z silnikiem, aparaturą i elektroniką - świeca - grzałka Flight Leader 2400 mAh (wymienny aku. oraz wbudowany wskaźnik naładowania) + ładowarka - butelka do tankowania - akumulator do auta + ładowarka - klucz - instrukcja - naklejki - płytka DVD

Pytania proszę kierować na e'maila:maciejfil@wp.pl

CENA DO UZGODNIENIA !!!!! - rozpatrzę każdą propozycję !

CENA :769 zł za przesyłkę płace ja - Paczka pocztowa priorytetowa0,00 zł , Przesyłka kurierska0,00 zł -wpłata na konto .

Mogę wysłać zdjęcia na mail'a :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość