|
Cześć. Mam dziś do zaoferowania podwozie TC3 Ft z fabrycznym pełnym tuningiem i kompletnym serwisem. Modelem tym zaliczyłem jedną imprezę dywanową oraz treningi po sali. Model jest w bdb stanie. Założone są nowe amortyzatory firmy edit, pracują znacznie lepiej niż te seryjne, aluminiowe zwrotnice i aluminiowe C-huby, 2 szt metalowych dyferencjałów od modelu tc4 Ft warte 200zł/sztuka oraz pełen fabryczny tuning czyli np. Półosie CVD, teflonowe łożyska, grafitowa wanienka i inne części wykonane z grafitu i carbonu, stabilizatory, aluminiowe mocowanie silnika oraz wiele innych wartościowych częsci. Dodaje także pełen serwis: -4 szt wahaczy na tył -jeden wahacz na przód - 4szt c-hubów 4szt zwrotnic na przód 3szt zwrotnic na tył -2szt układu kierowniczego -zębatka 69t -zapasowa wieżyczka na przód -2szt kompletnych plastikowych dyferencjałów oraz kilka innych cześci do dyferencjału -seryjne amortyzatory -8 szt mocowań wahaczy Wartość cześci zamiennych to ponad 350zł i częsci tuningowych ponad 300zł, wiec myślę że warto. Pozdrawiam, Konrad
_________________ Kyosho MP9 TKi2 Brushless
Ostatnio edytowano Śr sty 26, 2011 10:14 am przez treczka konrad, łącznie edytowano 1 raz
|