|
Witam! jako że kończę narazie z tym Hobby, posiadam na sprzedaż wszystko co mam i dotyczy to modelarstwa Zdjęcia, dla Chętnych ma Maila, więcej Info. PM lub GG :6779619 A teraz do rzeczy : Po pierwsze Model Hot Bodeis Cyclone D4 - jest to zawodnicze Buggy, model kupiłem jako nowy i od tamtego czasu zmieniło się to że używałem go przez 5 min w domu - asfaltu czy jakiego kolwiek terenu nie widział na oczy, do modelu dodaję GRATIS malowaną aergorafem budę, w modelu brakuje lotki i osłony podwozia (dodaję ale średnio nadającą się do użytku ) W przednim dyfrze tytanowa śruba firmy EDIT. - 600 zł -
2. SPRZEDANE 3. SPRZEDANE 4. Sporadycznie użytkowane koła firmy GRP przeznaczone na Asfalt (chociaż model śmiga fajnie po trawie i torze) Koła używane 4-5 razy - około 30-50 min - W idealnym stanie - 170 zł - 5. SPRZEDANE 6. SPRZEDANE 7. SPRZEDANE 8. Serwa Micro firmy Hitec model HS 65 HB - 40 zł (cena za sztukę) -
Kupując kilka pozycji - np. 1+6 - możliwośc negocjaci.
Do cen należy doliczyć koszty przesyłek.
Pozdrawiam
_________________ Cyclone D4|Pro-Line|Hitec|EnergyPower|Edit Rcexs.com Rcexs.xaa.pl - Forum Warszawskich Modelarzy
Ostatnio edytowano Śr maja 11, 2011 11:07 pm przez Bender, łącznie edytowano 4 razy
|