Witam, sprzedaję następujące produkty:
Foty i pytania przez gg: 8713079 (często na niewidoku, pisać nawet o 3 w nocy) lub mail:
michalfedor@o2.pl1. Ładowarka Pulsar 2 firmy Elprog, wygląda jakby było nowa, wewnątrz tak samo, zero śladów użytkowania. Końcówki kabli są przerobione na praktyczne banany, ale bez żadnego problemu mogę z powrotem przerobić je na fabryczne. Cena jaka mnie interesuje to około 550zł (do negocjacji

). Foty na życzenie. Specyfikacja dostępna na necie.
2. Sensorowy regulator Novak GTB. Stan idealny, 3 razy był na zawodach, prawie nowy, chyba nie da się go spalić. Obsługuje silniki szczotkowe jak i bezszczotkowe. W zestawie jest pudełko, instrukcje itd. Stan wizualny jak i wew. idealny. Foty na życzenie. Specyfikacja dostępna na necie. Cena jaka mnie interesuje to 500zł.
3. Regulator GM V3. Stan bdb, specyfikacja dostępna na necie. Bardzo dobry regiel w przystępnej cenie. Cena: 100zł. Foty na życzenie.
4. Model Xray T1 FK'04. Idealny dla początkujących jak i doświadczonych. doskonała konstrukcja powoduje że można zastosować praktycznie każde przełożenie. Legendarna wytrzymałość. Dorzucę ze 3 saturny i bude. Cena jaka mnie interesuje to 300zł. Jest to bardzo rozsądna oferta.
5. Masa pakietów NiMH,
selekcje:
SMC energy 4600 (selekcja, najlepszy NiMH jaki tylko może być, niedostępny na polskim rynku-chyba

-, cena nowego to ok 350zł)" moja cena to 150zł, stan bdb, 5 celi
Reedy 4600 x2 (selekcja dobry w opór

tak jak smc, cena nowego ok 280zł)" moja cena to 150zł, stan bdb, 5 celi
kupa pakietów po 70 zł sztuka, big mamy , korale i inne, info na gg
6. Uszkodzony (chyba) pajączek LRP, cena 30zł