Witajcie,
mam do zaoferowania moje
E-REVO w wersji brushless z MMM v5 i Medusa 2000kV. Model w stanie dobrym - wszystkie częsci i buda oryginalna, technicznie bez zarzutu poza gniazdem hex jednego koła - które się wyrobiło. Model miałem dalej doposażać w koła PL itd, ale kupiłem motocyk, i z rc narazie zrywam. Sprzedaję bez aparatury, ale za to z 2 serwami, i wszystkimi częściami zapasowymi, żebatkami odbiorczymi i atakującymi (at: 14, 18, 19, odbiorcza 65 i 68Z, wszystkie w module 1.0 - nieużywane), olejem do amorów, kluczami, zapasowymi "kielichami" itp. Model przeździl jakieś 5-6h, na trawie i trochę na asfalcie, modelem nie skakałem, także podwozie jest bez większych rys. Oryginalna karoseria nie jest popękana, ma parę otarć. Na silniku są zamoacowane radiatory - ogarniają silnik na całej długości.
Model można zobaczyć we wrocławiu - i ewentualnie go przetestować, chyba tłumaczyć nie muszę, co erevo potrafi w wersji BL.
Cena za tai zestaw to 1450zł (neg), co przy cenie mamby 1100zł uważam za ucciwą propozycję
zdjęcia w całkiem niezłej jakości:
http://img693.imageshack.us/slideshow/w ... 03007w.jpgDo sprzedania mam pakiety Li-POL Flightmaxx 5Ah - starczają na jakieś 30-45minut jazdy. Pakiety w specyfikacji 2x 3s - daje nam 22.2V na modelu, pakiety zawsze były odcinane przy napięciu 9.9v, dlatego są w idelanym stanie, nie napuchnięte. cena 300zł za oba.
Dla zainteresowanych moge wystawić reszte sprzetu,
Cena w ogłoszeniu tylko dla forumowiczów. Zdjęcia po weekendzie majowym, zapraszam do oglądania we Wrocławiu.
kontakt:
792486248 lub priv
pozdrawiam