witam. dziś po ostatecznej decyzji sprzedaje moj kodel jakim jest Lossi xxx-s, sprzedaje go gdyż znudziła mi się jazda wkoło domu po płaskim terenie i mam zamiar kupic coś do Trialu (możliwa zamiana na trialowca) Loś jest w 99% sprawny gdyż po ostatniej jeżdzie pęknął FR Shock Tower ale to koszt 40zł jeśli mi się uda i zdąże to kupie części i wszystko będzie ok

do łosia daje to co na fotkach poniżej, pierwsze 5 zdjęć przedstawiają zestaw jaki sprzedaje. szkoda mi go sprzedawac, ale chce sie pobawic w trial i mam do tego lepsze warunki atmosfer. niz do wrc a niestety brak kasy zeby kupic drugi model
http://picasaweb.google.pl/Darcoo2010/LosiXXXSWRC#czyli:
3 komplety kół, 1 komplet nowych opon radialnych, 2 aku 4600mah, silnik ezrun 9t/4300kv, regiel 35a-sl, podwozie:) mase drobnych części takich jak śrubki, podkładki, spinki, 2 antenki plastikowe, 1 innerbody dół i 2xgóra, 3 karoserie (jedna z modułem i diodami oświetl) zebatka atak, odbiorcza, 2 komplety amortyzatorów + dodatkowo 6szt. sprezyn, zapasowe zwrotnice, one-way (jedno lozysko uszkodzone) przedłużacze serw, dodatkowo 2 kola pasowe jedno nowe, drugie uzywane z malym defektem ale sprawne i duzo innych drobnych czesi...
UWAGA ! ! ! na zdjeciach zamont. jest odbiornik SANWY w podwoziu ale on NIE WCHODZI W ZESTAW ! ! !
cena 1200zł do negocjacji....