Nastąpił błąd! Jeśli pisałeś do mnie na gg to te wiadomości
NIE DOSZŁY z powodu podania prze zemnie złego nr gg. Przepraszam i zachęcam do ponownego wysłania ich na już poprawny nr:
2877563.
Witam, mam do sprzedania samochód RC przeznaczony do off-roadu i on-roadu.
Stan oceniam na
bardzo dobry.
Nigdy nie jeżdżony po żadnych kałużach, deszczu czy śniegu- jedynie asfalt, żwir, piasek - czyli tam gdzie Bonzer czuje sie najlepiej

Jeżdżony 2-3 sezony - po każdej jeździe starannie czyszczony! Oprócz samego samochodu dołączam jeszcze lepszą baterie, która starcza na dłużej niż fabryczna ( ta oczywiście tez się w pudle znajdzie ) i dodatkowo daje mu lepszego kopa

Jedyny mankament to "
minimalnie rozcięta" - choć to i tak za mocno powiedziane -
karoseria w tylnym jej rogu. W niczym to oczywiście nie przeszkadza a i jest nie zauważalne gdy o tym nie wiemy

Jeszcze nie dawno był dostępny film zrobiony o nim właśnie przeze mnie na YouTub'ie, gdzie pokazane było jak dokładnie będzie zapakowana paczka, całe pudło, jak działa samochód w normalnych jak i trudnych warunkach, oczywiście przeze mnie nakręcony, nic nie było brane z innych źródeł. Jeśli udało się Wam go zobaczyć to na pewno wiecie że
samochód jest sprawny w 100%. Niestety mój profil na YT został usunięty z powodu tego że użyłem w moich montażach "rowerowych" materiałów posiadających prawa autorskich i po 3 ostrzeżeniach mnie zablokowano :/ damn... No nic, postaram sie jeszcze raz zmontować to bo materiały zostały i gdy to zrobie na pewno pojawi się tu do niego link.
Zdjęcia oczywiście mogę zrobić i na wszystkie pytania odpowiedzieć. Proszę pisać pod tym postem, na PM lub dod. podaje nr. gg:
2877563.
Wstępna cena to
300-350zł ( od nowości:
Bonzer 550zł +
mocniejsza bateria 100 kilkadziesiąt zł +
lepsze śrubki 20-40zł = prawie
700zł - nic nie ubyło więc połowa tej kwoty myślę że jest co najmniej bardzo przystępna. ) Po zdecydowaniu się na kupno Bonzera, dla Waszego bezpieczeństwa aukcje wystawiam na allegro

Możliwy
odbiór osobisty w Łodzi!
Serdecznie polecam!P.S. Udało mi się ożywić ten filmik z Bonzerem. Kręcony w okresie świątecznym czyli dość niedawno, a nie był od tamtego czasu ruszany z pudła więc nic się nie zmieniło

LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=5hf9GFUfzCM ( kurde, YT usunął ścieżkę dźwiękową. Daje link na Vimeo:
http://www.vimeo.com/10066589 )
Pokazane bardzo dokładnie i "ekskluzywnie". Po obejrzeniu nie powinniście mieć już żadnych pytań:) Ale oczywiście jeśli się takowe znajdą proszę się nie krępować.
SPRZEDANY.