|
Witam!
Dziś na sprzedaż mam model firmy Tamiya, jest to buggy DF-02.
Specyfikacja techniczna:
- skala 1:10 - długość - 395 mm - szerokość - 249 mm - wysokość - 150 mm - prześwit - 25 mm - rozstaw osi 267 mm - rozstaw kół przednich 219 mm - rozstaw kół tylnych 209 mm - średnica/szerokość opon przednich 25/82 mm - średnica/szerokość opon tylnych 38/82 mm - typ podwozia - DF-02 - napęd 4WD (wał) - silnik elektryczny typ 540 (Carson Cup Machine) - niezależne zawieszenie kół - cztery amortyzatory olejowe - niebieskie aluminium - elektroniczny regulator obrotów TEU 101BK -serwo Acoms AS-16 -Prędk. Max - 45km/h
Tuning:
-Wyżej wspomniane amorki alu -karbonowy most amorków przednich -ołożyskowanie -silnik carsona, model bardzo zbliżony do Saturna 20T
Model mało jeżdżony.Stan bardzo dobry (troszkę zabrudzony piaskiem, na życzenie mogę wyczyścic).Sprzedaję , ponieważ potrzebuję pieniędzy na częsci do mojego TT-01.Idealny zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych kierowców.
Do jazdy wymagane:
-Aparatura z odbiornikiem (Można kupic ode mnie) -Akumlator (Można kupic ode mnie) -karoseria (opcjonalnie)
Jak już pisałem, za podwozie chce 400zł, cena do negocjacji.O zdjęcia proszę pytac na gg.Bardzo zależy mi na sprzedaży.
Kontakt :
GG- 6527548 Telefon- 500496694
Pozdrawiam
_________________ Tamiya DF-02 ALU + Saturn 20T Acoms Technisport Hayabusa 27MHz
Syn marnotrawny powrócił.
GG - 6527548
|