Witam. Sprzedam model Kyosho Inferno MP7.5 Sport3 w dobrym stanie. Jest to model typu buggy. Wymieniłem w nim wszystkie 4 wachacze na aluminiowe niebieskie, nowe sprzęgło, zębatke odbierającą, cały układ kierowniczy i ostatnio świece. Modelu używałem zgodnie z jego przeznaczeniem czyli w terenie, ale tylko dla rozrywki i w weekendy, nie startował w żadnych zawodach etc! Niestety zachciało mi się grzebać przy gaźniku i go rozlegulowałem (jak ktos sie zna sam to zrobi, jak nie to zostaje sklep modelarski, tam napewno pomogą) Model jeździ bez problemu, ale albo ma za wysokie obroty i sam jedzie albo ustawie za niskie i gaśnie jak hamuje :/ Podłoga mocno porysowana, elektronika sprawna. Sprzedaje bo nie mam czasu na zabawe nim, a on sam stoi na półce od dłuższego czasu... Sprzedaje kompletny zestaw tak jak go kupiłem (w zestawie nie ma startera) do tego około 1L paliwa BB, pare cząści pozostałych z wymiany, aku (8sztuk). Model ma już zurzyte opony. Kontakt tylko przez mail:
chibi_jimy@interia.eu gg: 5360139 i ew. tel ale tylko sms: 662 128 617 (szkoła 8-17). Sprzedam go za 40% ceny rynkowej (1500zł) czyli 600zł (cena do delikatnej negocjacji) Moge wysłać pocztą polską lub kurierem DHL (pobranie/przelew jak komu wygodniej) Pozdrwiam.