Cześć. Na sprzedaż mam podwozie od modelu Team Losi Mini-Baja. Jest to Mini-t po tuningu fabrycznym czyli :
-olejowe amortyzatory
-łożyska kulkowe
-w RTR(sprzedaje samo podwozie bez elektroniki) regulator oddzielony od odbiornika oraz akumulator 7.2v zamiast koszyczka na baterie/akumulatorki
-regulacje zbieżności oraz pochylenia zwrotnic
Model użytkowany był krótko, ma włożony prawie nowy dyferencjał(po dwóch jazdach). Jest trochę zabrudzony

Do zestawu dorzucam:
-zębatkę odbierającą 60t
-servo saver
-koła z łopatkami(ani raz nie użyte)
-2 budy:oryginalna Garbusa(już niedostępna - ta wersja modelu została wycofana z produkcji) oraz karoserie Crowd Pleazer pomalowana na zielono-nie są popękane jedynie mają rysy od zdejmowania spinek.
-już zjechaną zębatkę atakującą(po dobrym ustawieniu przez jakiś czas może jeszcze spełniać swoją rolę)
Model ma 1 mankament a mianowicie lekko skrzywiony jest ten pręcik, który widać przy jednym z tych kielichów
http://www.defena.pl/sklep/product_info ... F3%B3.html . Przez to czasem blokuje się dyferencjał-ja tak jeździłem i efekt ten występował przy niskich prędkościach. Możliwe, że da się go wyprostować - zostawiam to przyszłemu właścicielowi

Części dostępne są w sklepie Defena oraz RcModelSport.
Cena: 200zł
Jest to odpowiednia cena gdyż nowy model kosztuje ponad 600zł.
Zdjęcia postaram wrzucić w weekend bo nie mam teraz żadnego aparatu.
gg: 9129427