Mam do zaoferowania kompletne podwozie Traxxas REVO 3.3 #5308 bez silnika, po przejechaniu 5 litrów paliwa Merlin 20%, model przeszedł właśnie gruntowny przegląd, zostały w nim wymienione oleje w amortyzatorach i dyfrach, zamontowałem tylnie chyba najmocniejsze jakie udało mi się dostać w stanach, wymieniłem sprężyny z przodu na pomarańczowe, a z tyłu na złote, wszystkie nastawienia podwozia łącznie z wszystkimi olejami zostały zmienione na te z wersji Platinium. Dodatkowo został zwiększony promień skrętu odraz wyeliminowane luzy na hexach poprzez zastosowanie specjalnych nakrętek.
W zestawie dorzucam:
- Praktycznie pełne oleje do dyfrów i amortyzatorów: MUGEN #30000, MUGEN #10000, TeamAssociated 50WT
- Nowy jeszcze nie otwierany After Run Oil HOBBICO
- Prawie pełny olej Traxxas Foam Oil do filtra paliwa
- Nowe akumulatorki PROTEK RC 2/3A 1.2V/1600mA - 12 szt. (można polutować pakiet 6V który idealnie wchodzi do odbiornika, na życzenie mogę już to zrobić sam)
- Nowe skarpety na amortyzatory Traxxas #5464 - 4 szt.
- Dodatkowe Zapinki do karoserii i innych elementów, które można nieraz zgubić Traxxas #3935 i #3934
- Kilka dodatkowych końcówek popychaczów i drążków na wymianę, gdyby ktoś był naprawdę hardkorowy
- Nową karbonowo-srebrną tarczę hamulcową Xtreme Racing
- Przewód do ładowania pakietu w odbiorniku bez wyjmowania baterii
- 12 Baterii GP RECYKO+ 2050mAh do nadajnika (ładowane może 4 razy)
- Jeżdzone kilka godzin servo skrętu Airtronics Rock Crusher 94361 (14,4kg / 0.07s - 6V) - najwyższy model tej firmy
Jeżeli ktoś kupi model poprzez opcję kup teraz, dorzucam ładowarkę Duratrax IntelliPeak Mini Pulse Charger
Oczywiście do wszystkiego posiadam oryginalne opakowania.
Model był pod ciągłą opieką serwisu "prorevo.pl"
http://allegro.pl/item751767729_traxxas ... rx3_3.html