Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 29, 2026 9:27 pm

Autor
PostNapisane: Wt maja 19, 2009 9:32 am 

Witam, mam dziś na sprzedaż szeroko znany model monster truck spalinowy HPI SAVAGE X.Model wyjeździł zaledwie 2-2,5 L paliwa.Model kupiłem w RC Monster w piasecznie.Stan modelu jak nowy, po prostu zabrakło mi czasu by nim się nacieszyć, sprzedaje go z bólem serca.W skład zestawu, który sprzedaje wchodzi:
-Model HPI SAVAGE X RTR

-Aparature HPI standordowo dodawaną do tego modelu-nieużywana

-Aparatura Hitec (z wyświetlaczem)-jak nowa dałem za nią ponad 700zł plus mocniejsze servo Hitec na skręt (samo serwo 150zł)

-Paliwo BIG Bang jakieś 2,5-3 L w 5L baniaku-moje pierwsze paliwo, którego nawet nie zdążyłem wyjeździć-dałem za nie 100zł

-Paliwo Tornado 5L nie otwierane, jechałem po nie specjalnie do Katowic, zapłaciłem prawie 200zł

-W modelu zmianiono wahacze zawieszenia na regulowane, standard w komplecie-za regulowane dałem jakieś 90zł

-Dwa nowe komplety kwarców HiTec (plus jeden komplet zamontowany)-ich cena to było 50zł za komplet

-Mini termometr na podczerwień DURATRAX-jego koszt wynosił ponad 100zł

-Skrzynka na narzędzia (w niej dwa śrubokręty i małe szczypce)

-After Run Oil-zalewany do silnika po każdej jeździe

-Akumulator do rotostartu 3500mhz plus ładowarka-kosztowało mnie jakieś 80zł

-Orginalny rotostart HPI

-Orginalne pudełko w które zapakowany był model

-Zapalarka do silnika fioletowa wraz z ładowarką-jakieś 80zł dałem

-Zębatka metalowa-potrzeba śrubek by złączyć ją ze sobą (składa się z dwóch elementów), ja je pogubiłem-zapłaciłem za nią ponad 220zł

-Mała butelka na paliwo by łatwiej przelewało się do baku podczas jeżdżenia

-Zębatka atakująca-trzeba zamontować, ta która jest zamontowana jest już starta nowa jest w komplecie

-Wydymka na tłumik, żeby rama się nie brudziła

-Pare zapasowych części-większość nie otwierana

-Możliwe że coś jeszcze tylko zapomniałem więc w razie czego dopisze

Fotki postaram się wrzucić w następnych dniach, cena jaka mnie interesuje to 2800zł do negocjacji, ja sam za ten model dałem w sumie troszke ponad 4000zł a wyjeździłem zaledwie pare godzin-model jak nowy więc uważam, że cena jest odpowiednia.W rozliczeniu części tej kwoty przyjme Iphone 3G 8GB lub 16GB, Samsung ultra Touch, Nokia 5800 Xpess Music, Samsung Omnia HD, Samusung Pixon lub inne komórki warte minimum 1000zł.Telefony te muszą pochodzić z legalnego źródła.By model jeździł wystarczy dokupić 12 paluszków AA (mam akumulatorki, ale używam ich w domu więc nie dodaje ich do kompletu) i wymienić wyżej wymienioną zębatke atakującą (zapas w zsetawie) i złożyć odbierająca, nalać paliwa i można śmigać.Odbiór modelu osobisty lub wysyłka ubezpieczonym kurierem z wcześniejszą wpłatą na konto, wtedy moge wystawić aukcje na allegro.

KONTAKT- JACK222@VP.PL LUB PISAĆ NA PRIVE'A

Ostatnio edytowano Pt maja 22, 2009 8:19 pm przez Pero9, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz maja 21, 2009 7:29 pm 

Obniżam cene do 2500zł do negocjacji.Pozdrawiam, Patryk.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość