Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 02, 2026 11:43 pm

Autor
 Tytuł: SPRZEDANE
PostNapisane: Wt kwi 21, 2009 5:29 pm 

Witam

Mam do sprzedania znakomite podwozie Schumacher Mission S1. Modelem jeździłem 2 razy na zawodach w klasie 540 i raz w spec'u. Potem wyjąłem z dyfrów kulki ( w celu zablokowania osi) i używałem model do driftu- startowałem nim w driftowych zawodach dwa razy. Aktualnie dyfry są zablokowane, ale mam chyba gdzies do nich kulki więc moge je odblokować. W modelu była uszkodzona płyta podłogowa (widac na zdjęciu), ale naprawiłem uszkodzenie i po naprawie jeżdże już bardzo długo i nic się z tym nie dzieje. Oprócz tego model nosi normalne ślady użytkowania, nic nie jest w nim zepsute. Wymienione są łożyska, ich stan oceniam na bdb. W aucie płynnie można regulować wszystkie kąty (włączonie ze zbieżnością tyłu). Założony jest adapter do klasycznych zębatek odbierających (takich jak we wszystkich modelach xray, cyclone itp.). Model stoi na ciemnozłotych felgach hpi z offsetem 3mm (teraz ma szerokość 191mm) z oponami T-drift (mam też do sprzedania koła z superdriftami). Do zestawu dokładam zapasowe przednie wahacze, zwrotnice (2), mocowanie wieżyczek przód i tył, zapasowe paski używane (przód+tył), mocowanie pakietu === . Auto sprzedaje z używaną karoserią alfy 156. Drugą karoserią jaka wchodzi w skład zestawu jest driftowa karoseria Nissana 350z z kloszami (nowa 125zł) w stanie praktycznie idealnym pomalowana na czerwony metalic farbami Tamyia. Światła w niej zamontowane są na taśme dośc niechlujne, ale śpieszyłem się z ich montarzem dlatego tak wyszło, są w nich zamocowane dioty które migają (są podłączone do układu z lampk rowerowej).

Cena jaka mnie interesuje to 350zł do negocjacji. Na życzenie moge wystawić aukcje na allegro.

Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze pisać, na pewno sie dogadamy! :D

Zdjęcia http://img406.imageshack.us/gal.php?g=obraz008e.jpg

Moje gg: 6251380

Pozdrawiam, Karol Janiak

Aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=621023489

SPRZEDANE

Ostatnio edytowano Pt maja 01, 2009 9:45 am przez Karol Janiak, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz kwi 30, 2009 10:58 pm 

up, aukcja nadal trwa :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość