Witam,
jeśli ktoś byłby chętny na zakup:
- Ofnę Hyper ST RTR z silnikiem SH .28 P6 (po 5l) + stary silnik Mac28 (po 21-23l, sprawny), aparatura: Sanwa MX-3 FHSS (jak nowa), buda od wersji PRO stan - dobry +, założone potężne serwo HiTec'a 15kilogramowe na skręcie jak i na gazie równie mocne 12kg.
i/lub
- Tamiyę Nitrage 5.2 RTR z silnikiem SH .28 P6 (po 4-5l) + stary silnik Tamiyowski 5.2cc (prawdopodobnie zatarty - koszt kitu naprawczego o ile dobrze pamiętam to 250zł w ATA Blue City), aparatura: Sanwa MX-3 FHSS ( też jak nowa kupowana w tym samym czasie), buda - stan bardzo dobry -
- mnówstwo części zamiennych, 2 termometry, 2 starterboxy, 3 zapalniczki, 3 filtry powietrza różnego rodzaju, 1 naprawdę porządną ładowarkę (kupiona za 500zł, multum opcji), szarpanki, zębatki, 15 świec i wiele, wiele więcej.
- ponad 5 działających serw i około 5 do regeneracji
- 5L paliwa Tornado 25%
- 3L paliwa Black Daemon 16%
- jak mi się jeszcze coś przypomni to napisze bo sprzęty stoja aktualnie 50km ode mnie u rodziny.
PLUS dorzucam wszystkie komplety opon jakie mam w średnim stanie a jest ich naprawdę bardzo dużo. Podchodzi to pod jakieś 12-15 zestawów. Są to w większości opony GRP Cubic a reszta to GRP Grip. Posiadam Hexy w celu zastosowania w obydwu modelach.
Jak już napisałem. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę się wpisać na dole. Odpowiem na wszelkie pytania.
Samochody są naprawdę zadbane, do silników wlewane były oleje "After run", filtry regularnie czyszczone.
P.S. W każdym pojeździe założone filtry paliwa co by silnik się nie udusił piaskiem
Co do zdjęć to również zrobię w weekend, jeśli będzie taka potrzeba.
Sprzedaję, bo przerzucam się na "większe" samochodziki
Co do cen:
- Hyper 1100zł
- Tamiya 1000zł
- Ładowarka 350zł
- termometr na podczerwień 60zł
- termometr długopisowy na podczerwień 90zł
- silnik Mac28 120zł
- silnik Tamiyowski 5.2cc 100zł
- starterboxy Ansmanna + aku 200zł/sztukę
- "zapalniczki" 2 takie same niebieskie ze wskaźnikiem RcMonster - 30zł/sztukę, 1 oryginalna Carson 25zł, 1 oryginalna Tamiyii 15zł.
Zależy mi na tym, żeby sprzedać te modele w całości nie na części bo potrzebuje gotówki bez bawienia się w rozbieranie i pół roku sprzedawanie jednego samochodu.
Pozdrawiam
Michał