Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 4:07 pm

Autor
PostNapisane: Pt lip 25, 2008 7:49 pm 

Witam!

na sprzedaż mam model HPI micro rs4 które zakupiłem w zeszłym roku, od jednego z forumowiczów, szykowałem go na pierwsze w zyciu zawody, ale niestety sie nie udało :( studia, praca na 2 etaty i zero wolnego czasu :( model już rok leży na półce praktycznie nie używany, jeździłem nim moze z 10 razy w tym roku w domu po panelach, a włożyłem w niego naprawde sporo kasy :( mianowicie na sprzedaż mam:

- model, orginalne plastikowe płyty podłogowe zamienione zostały na płyty z laminatu (na zdjęciach widać ze są zielone a nie czarne), górny płyta cała wyłożona jest rzepami do których mocowałem regiel i odbiornik

- 2 budy, jedna stara, mocno zniszczona, do nauki jazdy ;] a dróga nówka, pomalowana na meksykańską czerwień (na zdjeciu kolor jest brzydszy niz w rzeczywistości, na realu jest "bardziej czerwony"), nigdy nie jeżdzona, nie ma do konca jeszcze wyszlifowanych nadkoli (nie miałem juz czasu ich dopracować i trzeba je sobie we własnym zakresie dopiłować). Naklejone sa tylko klamki, światła i szyby, zadnych reklam ani nic, dozucam to w prezencie ;]

- spojler nie wyciety i nie pomalowany (w komplecie farba, jeszcze sporo jej zostało po malowaniu modelu)

- silnik od x-raya + regulator też (zestaw taki kupiłem, widać na foto)

- nowe felgi i opony (typowo na zawody, dywanowe) + 2 komplety felg nowe i jeden komplet kół troche zużytych do treningów czy do jazdy na nawierzchniach na których nowych opon szkoda, ja na nich ciągle jeździłem

- pudełko, instrukcja, klucz do kół, klej do opon, smar do dyferencjałów, to wszystko takzwane gratisy ;]

wsadzać aparature i jeździć ;]

model ma niestandardową zębatke na silniku i jest przezto znacznie szybszy

ale zawsze musi być jeszcze coś :( niestety przez ten rok lezenia zapodziały mi się 2 spinki od budy i to trzeba by sobie załatwić bo niestety zapasowych nie miałem, ale buda spokoje trzyma się na dwóch (po przekątnej) i w sumie to nie przeszkadza ;]

cena jaka mnie interesuje, w stosunku do wkładu jaki miałem w ten samochód, nie jest chyba wygórowana. Chciałbym za niego dostać 179zł ;] oczywiście do lekkiej negocjacji, czekam na propozycje

prosze pisać na maila: turbo87@wp.pl bo na forum zadko bywam a poczte sprawdzam na bieżąco, lub dzwońcie 667 237 112

jakby ktoś bardzo chciał to posiadam też pakiet intellecta czy jakoś tak, nigdy nie ładowany, ale to juz osobno cena do uzgodnienia

mam też aparature ale to juz ostatecznoć jeśli o sprzedaż chodzi bo wolał bym sobie ją zostawić wrazie co, ale jakby ktoś bardzo chciał komplet to zawsze mozna sie dogadać

i jeszcze dla tych którzy zaczynają i tego modelu nie znają, pod fotkami cytuje opis ze strony producenta:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

"
Doświadcz emocji, które może dać zdalnie sterowany samochód w skali 1:18!

Dzięki skali 1:18 Micro RS4 jest idealnej wielkości do wyścigów w zamkniętych pomieszczeniach. Napęd na 4 koła w połączeniu z gumowymi oponami sprawia, że jazda po drewnie, dywanie czy kafelkach jest łatwa i przyjemna!

- Precyzyjne sterowanie, niespotykane dotychczas w tak małych samochodach

- Prowadzi się zupełnie jak auto w większej skali

- Idealne do trenowania

- Na tyle małe, żeby nim jeździć w garażu czy sklepie

- Klasyfikowany w eliminacjach do mistrzostw Polski oraz międzynarodowych zawodów HPI Challenge

- Jest o wiele tańszy niż samochód w skali 1:10

Używa standardowej elektroniki!
Kupując zestaw RS4 Micro nie trzeba szukać wyspecjalizowanej zminiaturyzowanej elektroniki. Od samego początku RS4 Micro był tak zaprojektowany, żeby mógł używać standardowych serw, kontrolerów prędkości i odbiorników. Wszystko jest zasilane standardowymi bateriami, sami decydujecie jak długo chcecie jeździć (do 40 minut na jednym komplecie).

Dodatki inspirowane wyścigami!
Cały układ jezdny jest oparty na łożyskach kulkowych, które dają wysoką wydajność i prędkość, każda para kół jest zaopatrzona w mechanizm różnicowy. Auto ma zawieszenie oparte na amortyzatorach olejowych, dzięki czemu reaguje precyzyjnie na polecenia kierowcy oraz daje możliwość tuningu. Auto sterowane jest za pomocą standardowego serwa, które jest bezpośrednio połączone do układu kierowniczego. Tylnia oś wparta jest na pojedynczym amortyzatorze, który może być ulepszony poprzez dołożenie dodatkowych sprężyn. Zderzak chroni przednie zawieszenie przed uszkodzeniami, które mogłyby nastąpić w trakcie wyścigu.

W pełni regulowany!
Jako dodatek do wielu opcji tuningowych dostępnych dla tego samochodu (opcjonalne opony, felgi, sprężyny do zawieszenia oraz możliwości podrasowania silnika) nasi projektanci dołożyli kilka możliwości regulacji, które trafią w gusta miłośników wyścigów. Rozstaw osi jest regulowany (2 możliwości), zarówno jak i rozstaw kół (3 szerokości z przodu i 4 z tyłu) a do tego punkty mocowania nadwozia zarówno z przodu jak i z tyłu można dają się przesuwać. Nie trzeba już ciąć karoserii; wiele z nich będzie pasować.

Największy realizm w samochodach RC!
Dzięki możliwości regulacji kół w RS4 Micro byliśmy w stanie stworzyć nadwozia, które niezwykle dokładnie odwzorowywują prawdziwe samochody, dając entuzjastom prawdziwe auta, tylko w mniejszej skali. Do każdego zestawu dołączyliśmy różne koła; felgi mają imitację tarcz hamulcowych, aby podnieść realizm samochodu!

Części opcjonalne!
Oferujemy szeroki wybór dodatkowych części do RS4 Micro – specjalnie dla kierowców, którzy chcą mieć najszybsze i najbardziej “odjazdowe” auto! Mechanizm różnicowy dla tylnich kół, jednokierunkowy dla przednich i wiele innych będzie wkrótce dostępne. Odpowiednie opony na twarde nawierzchnie, ładowarka do akumulatorów – to wszystko będzie dostępne już niedługo.

RS4 Micro – mnóstwo zabawy w małym pudełku!
Micro RS4 jest samochodem zdalnie sterowanym, po który każdy może sięgnąć! Dzięki częściom z większych modeli oraz wygodzie małego auta RS4 Micro daje niesamowity mix komfortu prowadzenia i osiągów. Od możliwości tuningu po wygląd – to wszystko usatysfakcjonuje entuzjastów modelarstwa samochodowego!

Sam zbuduj swój samochód!
RS4 Micro jest oferowany jako zestaw do samodzielnego złożenia, co pozwala na lepsze poznanie konstrukcji pojazdu! Dokładna i przejrzysta instrukcja pozwoli tak złożyć auto, aby uzyskać najlepsze osiągi!

Prosimy o zapoznanie się z 2 stroną instrukcji modelu, która zawiera listę wszystkich akcesoriów i narzędzi niezbędnych do uruchomienia samochodu! Powyższe akcesoria w zależności od indywidualnych potrzeb zawodnika są ogólnodostępne w sklepach modelarskich.

HPI Polska

"

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 28, 2008 10:18 am 

up

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 28, 2008 2:24 pm 

Kolego przeczytaj regulamin działu "Sprzedam". Odświeżanie co 7 dni.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 28, 2008 4:44 pm 

Piotrek Skoczek napisał(a):
Kolego przeczytaj regulamin działu "Sprzedam". Odświeżanie co 7 dni.

a do tego zdjecia...........wpisujemy linki do zdjec

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873