jak w temacie sprint 2 w wersji drift(nie STAGE-D od zwykłej wersji różni sie tylko ogumieniem i chyba przełożeniem), body niepomalowane Nissan 350z. silnik 17x2 lub 17x3 o ile sie nie myle i regulator norsama standard z wersji RTR, serwo HPI aparatura acoms technisport V (zmieniłem bo lepiej mi w dłoni lezała) kupiony w wakacje(sierpien), na gwarancji!!! ładowarka z zestawu, baterie: 1800 nosrama z zestawu i dodatkowa sanyo 2400 (oczywiście 7.2V) dorzucam akumulatorki do aparatury i ładowarke, na oponkach jeszcze podriftujecie, felgi HPI na licencji VOLK'a dla drift maniaków. w zestawie naklejki do body stage-D (może kilka mniejszych brakowac) i bezpieczniki do silnika od nosrama. oczywiscie daje tez zamienne czesci które były zawarte w komplecie i inne rzeczy jak instrukcja, pudełko itp
nie chce zabardzo rozstawac sie z modelem ale mam inne wydatki i nie wiem czy wyrobie wiec prawdopodobnie bede musiał zpieniężyc autko. czekam na propozycje cenowe cena do negocjacji. Dla szczegółowych imformacji podaje link do strony producenta:
http://www.hpieurope.com/kit-info.php?p ... 51&lang=en
kontakt: gg 2286728 email
mestre16@tlen.pl
jestem z Gliwic, możliwe obejżenie modelu czy odbiór osobisty