Mam do sprzedania sprowadzany z Niemiec model po miszczu europy Christianie Sandersie ( jest również w teamie LRP).Model posiada : dwie wolnobieżki ( na dyferencjale i na osi od zembatki odbiorczej) , wszystkie zwrotnice i huby wykonane są z alluminium !!!! (cena tych hubów i zwrotnic jest 10 x wyższa od standardowych !!) , do modelu daje także komplet zapasowych wachaczy (nowe) , sztywny dyferencjał , gurnom osłone na pasek (nie wiem jak to sie zwie

) SOFT , 2 zestawy kuł na oponach LRP V-TEC , kilka zapasowych zembatek na dyfer (do zmain przelożeń wewnętrznych) i sprenżyny Niebieskie (2 szt.) Model jest oczywiście w całości wykonany z włukna węglowego , model jest w BDB stanie i nie był długo używany (troche sie mi podloga pokaleczyła na zawodach w Klodzku ale są to naprawde nieznaczne rysy).
Zdjęcia mogewyslać na maila.
CENA : 1500 pln.
Ps. Aha no i jeszcze zapomniałem o budzie jest to Mazda 6 wymalowana w płomienie.
Model sprzedaje ponieważ bardzo potrzebuje pieniedzy i jak sie okazało nie stać mnie jeszcze na x-raya
--------------------------------------------------------------------------------------
Posiadam również Kamerke Internetowom LabtecWebcam z wejściem pod USB.Jest to obecnie jedna z najleprzych kamerek na rynku.Ta jest jeszcze na gwarancij posiadam do niej wszystkie papiery i starowniki.Cena nowej kamerki to 120 pln.
Ja za mojom chce 50 pln.
Kamerka nie posiada znaków uzytkowania i jest w 100% sprawna (jest na gwarancij) !!