Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 22, 2026 1:50 pm

Autor
PostNapisane: So wrz 03, 2005 11:47 am 

Sprzedam model HPI SAVAGE 25 z zatartym silnikiem(do wymiany tłok, tulejka i korbowód). Model kupiłem od zawodnika Roberta Lubiny. Kto był na zawodach w Murowanej Goślinie to wie co te cacko potrafi... W modelu sporo zostało zmienione/ulepszone. Serwo saver został zastąpiony lepszym (tuningowym), filtr paliwa, serwo na skrecie jest z metalowymi zębatkami, serwo na gazie Graupnera - 50zł, są zamontowane 4 miękkie sprężyny, koła firmy Traxxas w BDB stanie (nie popękane ani nie zużyte, spory bierznik), dyferencjały 4 satelitowe (przod i tył).
W modelu na nowe zostało wymienione:
drążki popychaczy wraz z końcówkami,rurka łącząca bulkheady, cały układ hamulcowy oraz sześciokąt na ktory nachodzi tarcza, one-way, underhead, świeca, zębatki roto, sprzęgło. Model przygotowany do zawodów, obniżony, utwardzony.
Auto było pare dni temu rozkrecone na części pierwsze i gruntownie wyczyszczone i pojeżdzone maxymalnie 10 min, niestety nie kontrolwoałem temperatury silnika i sie przegrzał:( Model sprzedaje bo nie mam pieniędzy oraz czasu:/ Zębatki w skrzyni jak nowe. Modelem tym mozna spokojnie powalczyć o podium na zawodach. Stan podwozia BDB. Olej w amorach Asso 40wt.
W zestawie znajduje sie:
podrasowany MODEL
APARATURA ACOMS TECHNISPORT HAYABUSA 2 kanałowa AM warta bagatela 400 zł !! (stan iealny, używana dosłownie kilka minut)
instrukcja
oryginalne pudło
A to ile wszystko kosztowalo:
koła traxxas - 250zł
drążki - 20zł
dyfry 4 satelitowe - 120zł
serwo saver - 60zł
filtr paliwa - 15zł
sprezyny - 40zł
olej asso - 20zł
serwo z metal zebatkami - 130zł
hamulce - 40zł
łożyska w dyfrze - 30zł
wałek łączący bulk heady - 10zł
under head - 70zł
świeca - 20zł
zebatki roto - 38zł
sprzeglo - 50zł
one way - 50zł
tłumik HPI alu - 150 zł

ZOBACZCIE FOTKI NA: http://www.savage25.republika.pl/

MOJA CENA TO 1400 zł do NEGOCJACJI. Kontakt gg 4598039
Jak ktoś zainteresowany to dajcie maile a wyśle foty :)

Ostatnio edytowano Cz wrz 29, 2005 11:39 pm przez WishMasteR, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 4:42 pm 

to prosze bardzo ile Twoim zdaniem te auto jest warte co ? nie widziałeś go a sie wypowiadasz.... w savage 3.5 jest zwykła apa a ta hayabusa to jets elegancka można sobie wszystko eketronicznie i dokłądnie ustawić.... zresztą auto po tuningu....

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 07, 2005 7:42 pm 

popieram Grubego... za model z zatartym silnikiem nikt ci nie da 1600zl... bo tak naprawde to cena wyjdzie 2300 a za taka kwote to se nowego 4,6ss kupisz wiec musisz zejsc z ceny... nawet 1000zl to jest 1700 czyli dolozysz 100 i masz nowego sava 25 wiec...

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 07, 2005 10:08 pm 

1000 zł za auto po tuningu z opcjonalna, komputerową apą to chyba lekka przesada..... wcale nie trzeba kupywac nowego silnika napisałem co jest do wymiany także nie 700 zł tylko koło 300 zł... jak nikt nie bedzie chciał tego autka to poszukam jakiegoś silniczka do auta i po prostu pograsuje nim troszki... :) odwieczny problem brak tlenu... :(

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 08, 2005 6:23 am 

WishMasteR napisał(a):
1000 zł za auto po tuningu z opcjonalna, komputerową apą to chyba lekka przesada..... wcale nie trzeba kupywac nowego silnika napisałem co jest do wymiany także nie 700 zł tylko koło 300 zł... jak nikt nie bedzie chciał tego autka to poszukam jakiegoś silniczka do auta i po prostu pograsuje nim troszki... :) odwieczny problem brak tlenu... :(

bosche......... nie dyskutujcie tyle, nikt Ci tej kasy nie da za to auto bo jest uzywane....... zrozum to, a to ze ma tuning to niewiele znaczy....zobacz po ile chodza na allegro i wyciag wniooski.....pozdrawiam
i skonczcie gadac o ***** na tym kaciku.

p.s
prosba do M tnj wszystki posty gdzie sa dyskusje nie n/t danego ogloszenia...

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 08, 2005 6:45 am 

WishMasteR napisał(a):

I jak sprzedaz??? Mam dla Ciebie silnik- oryginal od Sava 25 po 10 litrach za 400 zl:D