Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 2:44 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 26, 2004 11:09 pm 

Coz... na zywo wygladales na nawet sympatycznego czlowieka.... no coz... widze je jestes totalnie zielony pod wzgledem modeli i nie tylko (w biedronce kupisz koncentrat). Nie myslalem ze tak bedzie ale chyba musze to napisac...
smiec, to jestes Ty a nie moj model... Jak go kupiles to ja juz prawde mowiac sram na to co z nim zrobisz...
To, ze zamieszczasz cytaty z prywatnych maili, to swiadczy tylko i wylacznie o Tobie...
teraz juz nie pozdrawiam
nara
(sry Marek ze troche zasmiecilem ale musialem...)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 26, 2004 11:14 pm 

ale goroca atmosfera ale nie wiem oco assa1 Ci chodzi, widzialem juz ten model (ale bez takiego tuningu) i to fajna maszynka jak na poczatek, w sklepie nawet dobrej zabawki nie kupisz za 200zł zobacz na www.arthobby.pl Cosmo Tornado gorszy model i na panewkach kosztuje 500zł a tu masz full lozyskowany model za grosze którym mozna niezle poszalec zastanów sie jeszcze za 200zł niekupisz zadnego modelu chyba ze dobite niekompletne TL01.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 12:08 am 

.....

Ostatnio edytowano Śr wrz 26, 2018 11:12 pm przez Wodny, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 12:31 am 

Uważaj Pawełku. Mnie nie zależy na banie... Nie pojechałem po Tobie, i nie pojadę. To kwestia kultury osobistej...I pewnego poziomu poniżej którego albo prać w ryj, albo się tak nisko nie zniżać. Wybieram to drugie. Nie oczekuje przeprosin, bo nie ma od kogo.

Odnoszę dziwne wrażenie, że wszyscy, którzy nie wiedzą o co chodzi, którzy jeżdzili, którzy są doświadczeni itp, itd, że wszyscy się znają. Nie tylko na R/C, ale wzajemnie, osobiście. Ja nie znam nikogo na forum, nie znam się również na R/C. Kupiłem, w błogiej nieświadomości, zabytek, z pękniętym podwoziem. Ten złom, w waszych wypowiedziach, urasta do poziomu co najmniej Rolls Royce'a wśród modeli R/C. Dla mnie, po bliższych oględzinach, okazał się ni mniej ni więcej tylko złomem z pękniętym podwoziem. Przyznaje się do błędu, oczywiście lepiej byłoby nie kupować. Pawła nie obarczam winą za własny błąd. Nie rozumiem więc jego podejścia do modelu którego był włascicielem. Broni go, jak lew. Paweł, do licha, spałes z tym Graupnerem w jednym łóżku, czy co?
Dla mnie nie ma sprawy tego modelu. Nie ma sprawy wyrzuconych w błoto pieniędzy.

Rozstając się z Pawłem po kupnie modelu powiedziałem, że w razie kłopotów kontaktował się z nim będę za pośrednictwem forum. Odpowiedział, że rzadko tu bywa ( na forum ). Zapytany dlaczego odpowiedział, że za dużo tu gnojstwa. Miałm rację?...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 12:34 am 

Wodny, Jutro wyślę Ci ten model. Za 100 + koszty wysyłki. W stanie w którym go otrzymałem od Pawła. Chcesz?

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 7:50 am 

Ja natomiast Assa1 w ogole nie czaje czemu C sie nie podoba ten model? Podaj chociaz przyklad czesci, ktora Ci sie w nim nie podoba... Co do pekniecia - wszystko bylo napisane i z reszta sam ogladales model przed kupnem. No nic... jak takie masz do niego podejscie to nic na to nie poradze... Uwazam ten watek za zamkniety i nie ma sensu go kontynuowac. Sry za poprzedni post ale troche mnie ponioslo :lol:

Wodny: To ja sory za to... W kulki sobie polecialem z tym wysylaniem, ale mialme na serio sporo roboty.

No nic... pozdro all

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 10:42 am 

Pajak: Musisz zrozumiec ze handel w dzisiejszych czasach to juz sztuka. Jezeli 2 ma problem z dojsciem do porozumienia i znalazieniem konsensusu to trzeci z pewnoscia nie jest juz potrzebny, wiec jak juz wczesniej napisalem to delikatny dialog, nie jestes zainteresowany, nie zabierasz glosu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 4:29 pm 

assa1 napisał(a):
Wodny, Jutro wyślę Ci ten model. Za 100 + koszty wysyłki. W stanie w którym go otrzymałem od Pawła. Chcesz?

assa1 zastanów się... czy warto ci sprzedawać ten model... jesteś teraz delikatnie mówić wkurzony, ale wiedz że nie przepłaciłeś i modelik, ktory dostałes nie jeste śmieciem... prawda że jest pęknięty... karoseria z odległości bliższej niż dwa metry tez nie wygląda za różowo... ale są tez plusy... podwozie na pewno nie jest z najniższej półki... jest lepsze od tego horneta tamiyi co czasem na allegro jest pokazywany i od tornada co już było wspomniane... można jeszcze parę wymienić... wie mże ten model miał wymieniane nie tak dawno zębatki w dyfrze... ma sporo elementów, ktore nie są zbyt piękne ale praktyczne np osłonka na silnik :) miałem przyjemnośc jeżdzić tym modelem i po praru minutowej jeździe wrażenia były naprawde bardzo pozytywne... ze swojej strony mozesz przerobić tą podłogę i sprubowac odchodzić ten model co na pewno sprawi panu wielką frajdę a i model jest na tyle wytrzymały ze wytrzyma mocniejszy silnik...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 4:44 pm 

Już podjąłem decyzję. Model sprzedam, ALE po tym jak go zrobię. Aluminiowa podłoga, jakaś buda. Myślę, że za jakiś miesiąc, może szybciej.Się zobaczy...
Pozdro, Janek.

Bez "Pan" proszę...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 4:45 pm 

.....

Ostatnio edytowano Śr wrz 26, 2018 11:13 pm przez Wodny, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 5:01 pm 

:D Dzięki chłopaki. Zobaczymy...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 5:35 pm 

To już go nie chcesz sprzedać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 6:14 pm 

nie powinen... dostał fajny sprzęt w ręce tylko teraz ładnie go przygotować...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 6:25 pm 

:D ANDRZEJ!!!!!!!!! ZBAWCO!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz go kupić!!!!?????????

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 27, 2004 7:22 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

assa1 biore ! :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona