Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 16, 2026 12:29 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pn mar 16, 2009 7:31 pm 

Promocja wybranych produktów HPI i Hot Bodies - 50%

Oferujemy STARTOWY BONUS dzięki któremu rozpoczniesz nowy sezon o 50% taniej.
Z tej okazji wybrane markowe produkty HPI i Hot Bodies oferujemy w specjalnym dziale sklepu gdzie do końca tygodnia możesz kupić je naprawdę wyjątkowo tanio !!!
Pamiętaj do Niedzieli 22.03.2009 możesz nabyć wszystko to co potrzebne za połowę ceny.

Jak zamówić?
W celu zamówienia produktów w promocyjnej cenie prosimy o złożenie w sklepie specjalnego zamówienia tylko na produkty z oferty promocyjnej działu HPI HB - Sale oraz o umieszczenie w polu „Uwagi” tekstu – Oferta specjalna HPI i HB – 50%
Oferta aktualna jest tylko do Niedzieli 22.03.2009 lub wyczerpania zapasów.
Ceny podane w dziale HPI HB - Sale będą pomniejszone o rabat 50%
Nie czekaj - Taka okazja już się nie trafi .

Oferta dostępna tylko w magazynie centralnym HPI Polska

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn mar 16, 2009 10:07 pm 

Czy jest szansa, że coś dojdzie do tej oferty? Chodzi mi konkretnie o opony do driftu.

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 9:26 am 

lordg90 napisał(a):
Czy jest szansa, że coś dojdzie do tej oferty? Chodzi mi konkretnie o opony do driftu.

Wczoraj było aż 53 strony sklepu różnych produktów. Jest w czym wybierać. :wink:
Jeśli nie ma na liście opon do driftu to nie pojawią się tam.
Oferta jest czasowo ograniczona i nie planujemy ponawiania jej ani zmian asortymentu.
Niemniej zapraszam, warto zapoznać się z naszą propozycją.
Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. :wink:

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 9:53 am 

mając np jak ja Xraya i przeglądając z tych 53 stron z ktorych 50 to jakieś plastikowe cosie, sróbki spręzynki, naprawdę mając modele i hpi i hb ciężko znaleść w tej zbieraninie cokolwiek. Przy LRP byly chociaż silniki regle celki lipo itp coś co przyda sie każdemu tutaj szczerze nie ma nic ciekawego.

Promocja była oki w przypadku LRP troche mniej przy MM ale ta to trochę nie wypał wg mnie.

pzdr. Łukasz

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 5:12 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Wczoraj było aż 53 strony sklepu różnych produktów. Jest w czym wybierać. :wink:

Niestety, po przejrzeniu wszystkich 53 stron nie znalazłem tych opon. Mam pytanie do Sprinta. To dokładnie taki zestaw, jak opisany w odnośniku na stronie HPI? http://www.hpieurope.com/kit-info.php?p ... 01&lang=pl

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 5:20 pm 

Ludzie, a co wy chcieliście? Jak to mówią wilk musi być syty i owca cała.

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 5:42 pm 

wyspiarz napisał(a):
Promocja była oki w przypadku LRP troche mniej przy MM ale ta to trochę nie wypał wg mnie.

pzdr. Łukasz

Z promocji LRP już skorzystałem, pakiet który kupiłem na promocji miał jedną uszkodzoną cele (prawdopodobnie nie był sprawdzony przed wysyłką) :roll: wysłałem go do sklepu.... 1,5 tygodnia pisze maile (łącznie 7) i na żadnego nie dostałem odpowiedzi, ciekawe ile będę jeszcze czekać... ?

Mugen MBX7R & Alpha & Futaba- na sprzedaz
MBX7R ECO coming soon...

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 5:58 pm 

Mateusz Długoszewski napisał(a):
wyspiarz napisał(a):

pzdr. Łukasz

Z promocji LRP już skorzystałem, pakiet który kupiłem na promocji miał jedną uszkodzoną cele (prawdopodobnie nie był sprawdzony przed wysyłką) :roll: wysłałem go do sklepu.... 1,5 tygodnia pisze maile (łącznie 7) i na żadnego nie dostałem odpowiedzi, ciekawe ile będę jeszcze czekać... ?

może poprostu zadzwoń ?

pewnie mają niezły młyn przez te promocje.

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 6:23 pm 

Ciekawe po co na tym forum istnieje dział "Informacje od Dystrybutorów" ?? może dlatego żeby tam wklejać taki spam?

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 6:30 pm 

Tomasz Dolata napisał(a):
może poprostu zadzwoń ?

pewnie mają niezły młyn przez te promocje.

Dzwoniłem już kilka razy :) wczoraj nie było osoby która zajmowała się gwarancjami... poza tym telefon też kosztuje, jeżeli kontakt ze sklepem jest nie możliwy przez maila to po co jest on podany na stronie ?

Mugen MBX7R & Alpha & Futaba- na sprzedaz
MBX7R ECO coming soon...

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 8:47 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
Witam,

Ponieważ w niedługim czasie działy dla dystrybutorów znikną - oferty promocyjne będą zamieszczane na ustalonych warunkach (dlugośc oferty) w dziale giełdy SPRZEDAM.

pozdr.

PostNapisane: Śr mar 18, 2009 11:01 am 

wyspiarz napisał(a):
mając np jak ja Xraya i przeglądając z tych 53 stron z ktorych 50 to jakieś plastikowe cosie, sróbki spręzynki, naprawdę mając modele i hpi i hb ciężko znaleść w tej zbieraninie cokolwiek. Przy LRP byly chociaż silniki regle celki lipo itp coś co przyda sie każdemu tutaj szczerze nie ma nic ciekawego.

pzdr. Łukasz

O ile się nie mylę :) :
karoserie, kola, opony, zębatki zdawcze i odbiorcze, wałki napędowe, amortyzatory i części,
łożyska, stabilizatory, oringi, śruby, podkładki, i wiele innych części - powinny pasować do większości modeli i można je kupić za połowę ceny.
Oczywiście jest to szczególna okazja głównie dla użytkowników naszych modeli którzy znajdą w ofercie mnóstwo części standardowych i opcjonalnych oraz akcesoriów.
Jak pisałem wczesniej nie planujemy żadnych zmian ani rozszerzeń aktualnej promocji.
Zainteresowanych zapraszam do niedzieli włącznie lub wyczerpania zapasów.

PostNapisane: Śr mar 18, 2009 3:33 pm 

Zgadza sie ale mając 7 kompletów kół z oponami no na siłę nie bede brał kolejny :) 2 sprawa w moim Xrayu sa paski ( Xray 008) :), śrobki podkładki, oringi to raczej rzeczy którę sie w sumie nie zużywają ewentualnie gubią, Amortyzatorki zostanę przy moich xrayowskich, w których w sumie jedene co sie robi to zmienia olej :). Łożyska mam byc szczery to jest jeden sklep w którym można znaleść praktycznie każde łozysko jakie potrzeba.

Bardziej chodziło mi o to że w przypadku poprzednich promocji byly one do szerszego grona odbiorców, i zawierały rzeczy ktore pasowały do każdego modely jak owe silniki aku regle, ładowarki blaszki do cel itp itd.

Oferta skierowana do waszych modeli oki :) dziwne że nie daliście w promocji Żadnego WASZEGO modelu :)

Ps. tak to liczylem że baja 5T bedzie w promocji jak dacie HPI :]

pzdr. Łukasz

PostNapisane: Śr mar 18, 2009 7:51 pm 

W regulaminie promocji jest napisane: "W celu zamówienia produktów w promocyjne cenie prosimy o złożenie w sklepie specjalnego zamówienia tylko na produkty z oferty promocyjnej działu HPI HB - Sale oraz o umieszczenie w polu „Uwagi” tekstu – Oferta specjalna HPI HB – 50%", czyli jak zamowię w promocji np. karoserię a do jej pomalowania będę potrzebował farby to muszę złożyć drugie zamówienie na farby i płacić za drugą przesyłkę???

PostNapisane: Śr mar 18, 2009 7:53 pm 

fragles napisał(a):
W regulaminie promocji jest napisane: "W celu zamówienia produktów w promocyjne cenie prosimy o złożenie w sklepie specjalnego zamówienia tylko na produkty z oferty promocyjnej działu HPI HB - Sale oraz o umieszczenie w polu „Uwagi” tekstu – Oferta specjalna HPI HB – 50%", czyli jak zamowię w promocji np. karoserię a do jej pomalowania będę potrzebował farby to muszę złożyć drugie zamówienie na farby i płacić za drugą przesyłkę???

to by było przegięcie :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona