Jak w temacie, do pozbycia mam kilka "zapasowych" karoserii:
1. HPI Toyota Supra - nówka sztuka, pomalowana, nie jeżdżona, brak otworów na słupki.
Zmatowiona, odtłuszczona i pomalowana przeze mnie od wewnątrz w 3 kolorach pactry, podbita białym kolorem (łącznie 12 warstw). Bodylines - taśma ABC hobby. Buda przygotowana pod założenie kloszy led przednich i tylnych - są w zestawie, nie ma na fotach. Dołożone lusterka z kompletu Tamiya.
Wymiary rzeczywiste:
- długość: 467mm
- szerokość przód: 198mm, tył: 202mm
- rozstaw osi ok 255mm
CENA: 160 zł z przesyłką

2. HPI Toyota Soarer - nówka sztuka, pomalowana, nie jeżdżona, brak otworów na słupki.
Zmatowiona, odtłuszczona i pomalowana przeze mnie od wewnątrz w 2 kolorach pactry, lakier metalic (złoty + jasnoniebieski, podbity srebrnym) podbity białym kolorem (łącznie ok. 10 warstw). Bodylines - taśma ABC hobby. Miejsca pod reflektory nie są zamalowane, naklejone są naklejki imitujące reflektory. Na masce okleina 3M "carbon". Dodane lusterka.
Wymiary rzeczywiste:
- długość: 466mm
- szerokość przód: 200mm, tył: 204mm
- rozstaw osi ok 257mm
CENA: 170 zł z przesyłką.
3. Tamiya VW Golf - nówka sztuka, pomalowana, nie jeżdżona, otwory pod tylne słupki.
Karoseria pomalowana na kolor srebrny, założone klosze pod przednie reflektory (przyklejone srebrną taśmą).
Wymiary rzeczywiste:
- długość: 420mm
- szerokość przód: 186mm, tył: 186mm
- rozstaw osi ok 257mm
Cena: 180 zł z przesyłką.
Do części z powyższych karoserii mam też nowe "engine bay" - temat do dogadania...