PostWysłany: Sro Lip 10, 2013 10:04 am Temat postu: Amortyzatory TRF i inne !!! Odpowiedz z cytatem
Witam!
Jak w temacie mam na sprzedaż parę rzeczy:
1. Amortyzatory TRF. Używałem ich w rajdach (MLR), przez 2 sezony.Były moim oczkiem w głowie, zawsze były utrzymane w jak najlepszej kondycji.
Czyszczone po każdym treningu, zawodach ,a nawet dla zabawy.
Oceniam je na 4+ gdyż tłoczki w niektórych miejscach straciły swój zloty kolor podobnie jak niebieska farba na cylinderku, lecz to nie pogorszyło ich pracy.
Cena 80zł, ewentualnie mogę dorzucić sprężyny ale to już jest sprawa do dogadania.
2.Ball endy tamiya (5mm low friction) nowe nigdy nie używane
Cena: 30zł
3.Adapter VRC-2 oryginał używany z sanwą mx-3, dziala bez problemu, można powiedziec ,że jest jak nowy.
Cena 60zł
4. Tamiya TB-01, model używany przez 3 lata w MLR ( też zdobyłem nim 3 tytuły), wiele częsci tuningowych LS kit , stabilizatory alu układ kier. i ogrom zapasów .Zdjęcia wyślę na maila
Cena: 400zł
5. Sanwa MX-3 40mhz, w stanie dobry, posiada ślady użytkowania nigdy nie było z nią żadnych problemów, odbiornik lekko pokiereszowany pasowało by wymienić antenę.Zdjęcia wyśle na maila.
Cena 100zł
Oczywiście można coś po negocjować
Zdjęcia :
https://plus.google.com/photos/10191965 ... erid=gplp0Więcej informacji pod nr 606-684-105