Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 7:42 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt paź 23, 2012 7:10 pm 

No to sprawa się wyjasniła. Czekam w takim razie na regulator i wysyłam ponownie adres.

Dumny, były i przyszły modelarz RCCLUBPOZNAN

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pt lis 23, 2012 6:44 pm 

Witam.Chciałem ostrzec użytkowników od allegrowicza "WojtekFan" gdyż jest to 15 letni dzieciak który skupuje modele po taniosci a pozniej składa z różnych częsci i sprzedaje niby w stanie idealnym po małych przebiegach .Oto przykład:
2 tyg temu był wystawiony model savage po ok 12 litrach w stanie dostatecznym oraz jezdzony na paliwie big bang w cenie 580zł. Allegrowicz WojtekFan kupił ten model a następnie kilka dni po zakupie ten model wylądował (wyczyszczony , umyty, wyplakowany) na allegro z opisem : stan BDB przebieg 6 litrow jezdzony na najlepszym paliwie Byron yhyyy. A dlaczego wiem ze to ten model?? A po tym ze ten sam model miał pogięty radiator (proszę zobaczyć na zdjęcia w linku)oraz charakterystyczny pomarańczowy kolor karoserii i ten sam setup wyposażenia.
Kolejna sprawą jest model który zakupił od niego mój przyjaciel rok temu.
Kupił model w stanie idealnym był to model savage xss. Od kiedy savage xss ma plastikowe dyferencjały??Model przyszedł nieposkręcany (brakowało ok połowę śrubek).

Silnik w modelu który jest na aukcji ma juz przejechane 12 litrów wiec zostało mu nie wiele życia.A wg niego ma przejechane 6 litrów i nadaje sie jeszcze do długiego użytkowania.

Bardzo proszę uważać na tego allegrowicza gdyż kupuje on same parchy a następnie składa z róznych czesci i wystawia na aukcję podając fałszywe dane.
Oto link
http://allegro.pl/hpi-savae-x-alu-k4-6- ... 85289.html
Allegrowicze którzy licytujący ten model a widzą ten post niech lepiej przemyślą jego zakup.....
Pozdrawiam RCzłowiek

PostNapisane: Pt lis 23, 2012 8:27 pm 

eckoman napisał(a):
niestety ja też się podpisuje pod użytkownikiem postalll zamieniałem się z nim na allegro za mojego savage na tc5 ostatnio miałem telefon że niby silnik uszkodzony na moją prośbę o wystawienie swojego modelu głucha cisza a pro po że on będzie rozbierał silnik i jak co będzie mi go zwracał i zwlekał z myłką myśląc że wyśle mnie zrobi w bambuko

Niestety i ja sie wypowiem na jego temat.Gość zarezerwował pakiety.Podałem konto,żeby zrobił przelew.Przeciągał to w nieskończoność,tłumacząć sie,że nie otrzymał wypłaty.Na wpłate czekałem prawie 2 tygodnie,w końcu napisałem,że nie bede dłużej czekać.Niepoważny!Jak sie chce coś kupić,to powinno sie mieć na to pieniądze!A nie "kupywać"przedmioty za pieniądze,których sie nie ma.

PostNapisane: Wt lis 27, 2012 11:40 am 

Witam , chciałbym zgłosić Mateusza Kiercz o wyłudzenie 60zł , kasę wpłaciłem , dobry miesiąc temu , miał mi wysłać serwo trx , nie otrzymałem jednak nic , jest nieuczciwy , zgłaszam sprawę na policje , mam dość takich ludzi

OSŁONA FILTRA
TŁUMIK Dom v2
NAKLEJKA W OGNIE
NOWY SILNIK FUELIE 26S

PostNapisane: Wt lis 27, 2012 12:18 pm 

Ahh i postanowiłem sie ,ze ja sie wypowiem na ten temat
Wpłacił mi człowiek pieniądze za pewne każdy wie ,ze człowiek mieszka w Norwegii.
Miałem sie z nim zamienić za klucze na koła i Umówiliśmy się ,ze wysle mu to jak bedzie w pl a on mi koła
Pocz czym Marcin mi napisała jakaś wulgarna wiadomość więc nie wiem na co te teksty??
Kupiłem od Marcina Żurawskiego stabilizatory do Revo i stabilizatorów nie otrzymałem powiedział ,ze wysłał nie robiłem nic z tego ale jeśli człowieku tak chcesz to nie ma problemu.
Powiedziałem ci juz zapraszam do siebie
Jak ty to zawsze mówisz "kupię ,bo mnie stać" więc jak Cie stać zapraszam do siebie ;>

GG:20702993

PostNapisane: Wt lis 27, 2012 12:25 pm 

kierczu napisał(a):
Wpłacił mi człowiek pieniądze za pewne każdy wie ,ze człowiek mieszka w Norwegii.
Miałem sie z nim zamienić za klucze na koła i Umówiliśmy się ,ze wysle mu to jak bedzie w pl a on mi koła
Pocz czym Marcin mi napisała jakaś wulgarna wiadomość więc nie wiem na co te teksty??
Kupiłem od Marcina Żurawskiego stabilizatory do Revo i stabilizatorów nie otrzymałem powiedział ,ze wysłał nie robiłem nic z tego ale jeśli człowieku tak chcesz to nie ma problemu.
Jak ty to zawsze mówisz "kupię ,bo mnie stać" więc jak Cie stać zapraszam do siebie ;>

Kolega wrócił z jakiegoś melanżu ?

PostNapisane: Wt lis 27, 2012 2:27 pm 

Chyba tak :), mam pytanie - co sądzicie o ludziach którzy wystawiają modele na Allegro od 1 zł bez ceny minimalnej, na 30 sek. przed końcem aukcji odwołują wszystkie oferty pod pretekstem uszkodzenia modelu, po czym jeszcze raz wystawiają ten sam model jako 100% sprawny, z tym, że ustaloną już ceną wywoławczą? Może warto wpisywać tu takich "ptaszków", bo to co się dzieje ostatnio to jakaś makabra.

PostNapisane: Wt lis 27, 2012 3:32 pm 

kierczu napisał(a):

Witam państwa , po pierwsze z melanżu nie wróciłem , kolega kierczu potrzebował kasę i zapytał czy serwo by mi się nie przydało , pomyślałem i wziąłem to serwo , 55zł wpłaciłem mu po godzinie może nawet mniej , to było jakoś we wrześniu lub początek października , i paczkę miał wysłać do dziś nie mam nic , o kluczach było mówione 3 tygodnie temu , lecz kupiłem w biltemie nowe tanio , napisałem mu że kluczy już nie chcę bo kupiłem , mogę koła sprzedać za 80zł , i nic już nie odpisywał , dziś mu piszę żeby oddał kasę , serwo na skręt kupię hitec-a , i co ? i nic , sprzedałem jak byłem w norwegi , slasha 4x4 , podwozie e-revo , komplet kuł silnik z reglem z e-revo , ludzie po wpłacali mi kasę i czekali aż dostaną paczkę , kilku ludzi czekali miesiąc na paczkę i nikogo na 1zł nie wydymałem , a taki typ 55zł nie może znaleźć to jest śmieszne . Ja już skończyłem z tym typem wpłacajcie mu kasę im więcej tym lepiej .

ps. stabilizatory wysłałem ponad rok temu miałem zapłacone około 100zł , i co dlaczego nic nie pisałeś że nie masz jch , to bym kasę oddał lub zadzwonił gdzie trzeba i dowiedział się gdzie jest paczka .

OSŁONA FILTRA
TŁUMIK Dom v2
NAKLEJKA W OGNIE
NOWY SILNIK FUELIE 26S

PostNapisane: N gru 02, 2012 5:06 pm 

torque3 napisał(a):
no niezle:) hehe.... odsylam CI go w takim stanie jak do mnie przyszedl szkoda ze nieda sie go napawic ale coz pisalem CIze niemam tak czasu napisz mi jeszcze raz pm z adesem bo dostaje sporo pytan od uzytkownikow i mam zawalona skrzynke musze kasowac - dostaniesz w takim stanie jak do mnie pzyszedl - spalony jest sterowanik mosfetow ktorego nieda sie kupic , nieda w polsce za granica na farnellu kosztuje 35 zł = 150 wysylka + ja tego nie przelutuje bo to juz profesjonalny sprzet musi byc:) jutro jade na poczte wyslac paczke czekam na adres

nie zwodzilem Cie tylko nawett za swoja kase kupilem 2 zamienniki na ktore czekalem z tme electronics ......... ale widze ze kazdemu trzeba wszystko z osobna pisac , chcialem pomoc ale tego CI juz nikt nie naprawi zbyt male jest wszystko

Regla nadal nie mam. Po wysłaniu dwóch wiadomości przypominających z adresem...

PostNapisane: Śr gru 05, 2012 12:13 am 

podaj email wysle Ci potwierdzenie nadania sory ze to tyle trwa ale czekalem na taki sam regiel od kumpal myslelem ze z 2 da siezlozyc jedenalepadlo to samo wiec nici z tego

PostNapisane: Śr gru 05, 2012 7:11 am 

Potwierdzenia nie potrzebuję, przyjdzie - będzie OK.

PostNapisane: Śr gru 05, 2012 7:57 am 

maciej.marcinek
ale cie zwodzi :lol:
torque3
być ok wobec kolegi nie psuj se opini i odeslij mu na mikołaja :)

PostNapisane: Śr gru 05, 2012 9:47 am 

spokojnie na mikolaja bedzie napewno:) poprostu pracujeod 8 do 19 obecnie aw weekend szkola czasu brak wracam i robie projekty w domu....

PostNapisane: So sty 26, 2013 11:18 am 

witam chciałem ostrzec przed kolesiem o danych
Marcin Bazylewicz
gg 7322439

niby bupił on model który sprzedaje Rally monster zaklepał prosił bym go najpierw za pobraniem wysłał odmówiłem po kilku dniach chciał dane do przelewui dostał. Twierdził ze przelew wykonał na poczcie 30 grudnia co od razu mi nie pasowało bo to niedziela no ale czekałem po 2 tygodniach zaczołem naciskac bo kasy nie ma a inni pytali o model a kupujacy twierdzi w zaparte ze kasa w drodze. Jak zapytałem o potwierdzenie nadania kasy to wymówki brak skanera brak aparatu itp mineły 3 tygodnie znapisałem mu że jutro wstąpie na policje by iść po rozum do głowy od razu odpisał że zle nadał przelew i kasa wróciła do niego :lol:
morał z tego taki ze 3 potencjalnych zainteresowanych odprawiłem z kwitkiem bo jakiś cwaniaczek bawi sie :D

PostNapisane: N lut 03, 2013 4:40 pm 

Ostrzegam przed użytkownikiem TORQUE3.
Przyjął mój regulator na serwis. Okazało się, że nie da się go naprawić. Zaoferował mi odkupienie go na części za 35zł. 3 MIESIĄCE wysyłałem wiadomości prywatne bez żadnego skutku. Za każdym razem podaje inny powód dlaczego nie może zapłacić. :cry:

SPRAWA NIEWAŻNA. Zapłacił od razu po dodaniu postu.

Team: RC-Bazarka

Ostatnio edytowano So mar 30, 2013 11:23 am przez Adam Wardziński, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  Następna strona