kierczu napisał(a):
Ahh i postanowiłem sie ,ze ja sie wypowiem na ten temat
Wpłacił mi człowiek pieniądze za pewne każdy wie ,ze człowiek mieszka w Norwegii.
Miałem sie z nim zamienić za klucze na koła i Umówiliśmy się ,ze wysle mu to jak bedzie w pl a on mi koła
Pocz czym Marcin mi napisała jakaś wulgarna wiadomość więc nie wiem na co te teksty??
Kupiłem od Marcina Żurawskiego stabilizatory do Revo i stabilizatorów nie otrzymałem powiedział ,ze wysłał nie robiłem nic z tego ale jeśli człowieku tak chcesz to nie ma problemu.
Powiedziałem ci juz zapraszam do siebie
Jak ty to zawsze mówisz "kupię ,bo mnie stać" więc jak Cie stać zapraszam do siebie ;>
Witam państwa , po pierwsze z melanżu nie wróciłem , kolega kierczu potrzebował kasę i zapytał czy serwo by mi się nie przydało , pomyślałem i wziąłem to serwo , 55zł wpłaciłem mu po godzinie może nawet mniej , to było jakoś we wrześniu lub początek października , i paczkę miał wysłać do dziś nie mam nic , o kluczach było mówione 3 tygodnie temu , lecz kupiłem w biltemie nowe tanio , napisałem mu że kluczy już nie chcę bo kupiłem , mogę koła sprzedać za 80zł , i nic już nie odpisywał , dziś mu piszę żeby oddał kasę , serwo na skręt kupię hitec-a , i co ? i nic , sprzedałem jak byłem w norwegi , slasha 4x4 , podwozie e-revo , komplet kuł silnik z reglem z e-revo , ludzie po wpłacali mi kasę i czekali aż dostaną paczkę , kilku ludzi czekali miesiąc na paczkę i nikogo na 1zł nie wydymałem , a taki typ 55zł nie może znaleźć to jest śmieszne . Ja już skończyłem z tym typem wpłacajcie mu kasę im więcej tym lepiej .
ps. stabilizatory wysłałem ponad rok temu miałem zapłacone około 100zł , i co dlaczego nic nie pisałeś że nie masz jch , to bym kasę oddał lub zadzwonił gdzie trzeba i dowiedział się gdzie jest paczka .