|
Siemka mam na sprzedaż podwozie erevo podwozie zostało kupione w marcu tego roku w sklepie rc4max jestem 1 właścicielem Nie będę ukrywał podwozie nie jest sprawne na chwilę obecną ponieważ są zjechane gwinty tylnych śrubach revo jest po serwisie prócz tej wady jest sprawne revo nie jest to model zawodniczy lecz dla osoby która chce sb pojeździć tak dla siebie modelem jeździłem najwięcej po ogródku sporo skakałem i tylko to w sumię model jest zrobony nie mal ,ze cały z plastiku więc rzadko się coś łamie w modelu są zamontowane wszstkie wahacze rpm tylni zderzak rpm przedni zderzak oraz jego mocowanie równierz rpm w modelu są 2 serwa standardowe traxxasa 2075 oraz dokładam 2 pakiety nimh równierz traxxasa oraz 8szt kó lecz 4 są tylko dobre ponieważ w 4 są porozrywane opony jedne to orginalne traxxasa od erevo a drugie to jakieś p-l oraz jakieś inne drobne części zdjęcia dlla chętnych na maila :>
cena jaka by mnie interesowała to 830 zł do negocjacji :> możliwa na coś zamiana :> pozdrawiam :>
kontakt pw albo gg ;20702993
_________________ Losi 8ight-e 2.0 RR Losi 8ight US
GG:20702993
|