Witajcie,
Mam do zaoferowania konwersję modelu Carson 2drift na wersję brushless. Model składałem dla siebie, jest naprawdę profi przerobiony. Model w skali 1/8, cały większy od e-maxxa 2906 - także kawał wozu.
model standardowow wyposażony w gwintowane alu amortyzatory, centralny dyfer, zębatki ze wzmacnianej stali. Mocowanie silnika firmy Hpi, do tego mocowanie aku również z tej firmy. Całość wygląda jak fabryczny model. Do modelu jest zestaw Xerun 80A z silnikiem trunigy trackstar 2560, przy 14.4 v osiąga 37k obrotów, co przekłada się na prędkość 75km/h. Servo - nowe acoms, + używany associated 9kg. Model sprzedaję, bo jednak nie mam gdzie nim jeździć, w okolicy sama kostka brukowa, a na niej ten model jeździ jak po lodzie - a specialnie latać do Jelcza mi się nie chce

Model moge wymienić na model SCT - 4wd firm asso, hpi lub traxxas. ewentualnie na coś pokroju ansmana. Istnieje mozłwiość sprzedaży zestawu bez napędu i esc - wtedy cena za podwozie to 700zł. Przypominam, że model jest nowy - odbył tylko jedną jazdę po złożeniu. możliwość wymiany też samych podwozi.
Info na pm