Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 1:59 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 3:51 pm 

dałem oferte ze moge kupis silnik z regulatorem...nie widze tu zadnego wtracania sie z mojej strony! Wcześniej dałem ofertę kupna serwa to Ty sie wtracales ze tez chcesz kupic....ehh...dobra...nie bede sie tu kłucił o i tak nic z tego nie wyniknie...WG...zadecyduj

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 4:16 pm 
Raflee

Wiesz co... nie bede komnetowal twojego zachowania wtedy, bo to bylo "troche" nieuczcciwe z twojej strony... napisales, ze kupiles a nie kupiles, mogles napsaic ze nie kupiles to ja bym go wziol. A ja sie dowiedzialemo tym, ze jeszcze mozna go kupic jak juz kupilem micro. Zachwujesz sie jak dziecko... "nie mam ja, to inna osoba tez nie bedzie miala" wydawalo mi sie, ze jestes uczciwy, ale trzeba sie kiedys na kims wkoncu przjeehcac

a tak OT to nie musisz juz sie tak podlizywac Mateuszowi, bo to az smiesznie wyglada :lol:

WG zdecyduje komu co sprzeda, a ty juz nie musisz czuc takiego przyplywu "swojej mocy" ze bedziesz chcial rozstrzygac wszystkie problemy...

Nie dosc ze zdenerwowales mnie na gg to jeszcze tutaj chcesz...

Prawda jest taka, ze zachwujesz sie jak dziecko... jak WG sprzeda to serwo Mateuszowi z modelem, to ja kupie albo w sklepie, albo w niemczech, dla mnei to nie stanowi zadnej roznicy, ale zalezy mi na czasie, bo jeszcze sniegu nie ma. A jakby nie ty to juz lekko tydzien temu moglbym jezdzic...

KONIEC OT wszystko wyjasnione juz

Mozecie dopisac sie do listy moich przeciwnikow, jak to juz wobert napisal mi na gg... nie kazdy jest idelany...

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 4:18 pm 
IWAN

Raffle słuchaj jak śledzisz jakiś temat to czytaj wszystkie posty, Robert ma rację pisałem że moge dać 1000 za zetstaw model+serwo tak więc twoje obliczenia są trochę nietrafione.
Po drugie jak sam napisałeś ja się pierwszy zadelkarowałem z chęcią zakupu tak więc to Ty się wtrącasz na "3"
Nie wiem jak to rozstrzygnie WG ale twoje propozycje powinna zostać rozpatrzona dopiero po moim ewentualnym wycofaniu się.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 4:29 pm 
Raflee

Niekoniecznie po wycofaniu sie, bo jesli WG uzna, ze Twoja oferta jest dla nieko niekorzystna to poprostu nei sprzeda, a jesli uzna ze moze sprzedac to sprzeda... Ja poprostu zajolem sobie miejsce w ewentualnej kolejce, bo juz raz strafilem jedno serwo a niechcialbym 2 raz... wiesz jak to jest.

Wszystko przeczytalem, ale zobacz ze WG napsail ze 950 ZA SZKIELET i ja tym sie kierowalem... wobert nich pocwiczy czytanie ze zrozumieniem.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 8:14 pm 

po pierwsze... kupilem serwo na forum modelarskim samolotowym więc jak nie wiesz to nie pisz... i napisalem ze kupilem serwo w swoim ogłoszeniu, kto powiedzial ze kupilem od Niemena? Czy napisalem tak?
Po drugie: nie podlizuje sie do nikogo bo nie jestem taki jak TY! a śmieszny jesteś Ty.
Po trzecie: Ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię czytać ze zrozumieniem.... PANIE DOROSŁY
Po czwarte: Myślisz ze pozjadałeś wszystkie rozumy i grozisz mi banem na tym forum??? Akurat tym sie specjalnie nie przejąłem

Koniec.. Wg odpisz w sprawie tego zestawiku i czekam na fotki i jakies informacje.

No chyba mnie zaraz cos trafi... gosciu... jak psizesz w temacie w kupie, w ktorym Niemen dal ci propozycje, a ty konczysz temat postem "...kupilem..." to wiesz... takie cos to se mozesz w opis na gg wstawic.
Jak nei jestes taki jak ja tzn. ze sie podlizujesz... widze, ze malo wpadasz na forum i nic nie wiesz...
Ze czytac ze zrozumieniem i myslec potrafisz, to ja nie mam najmniejszych watpliwosci :lol:
A jak potrafisz czytac ze zrozumieniem, to przeczytaj nasza rozmowe na gg... napisalem o banie i dostales bana ALE NA GG!!!!
JA NA FORUM BANA DAC NEI MOGE, JAK NIEKRZYMY MYSLA... A TY ZACHWUJESZ SIE JAKBYS ...
Zreszta...
Na forum jak bedziesz tak bardzo chcial i sie rozszalejesz to dostaniesz bana od Marcusa...

A co do towich problmow z czytaniem...przeczytaj ansza rozmoew na gg i zobacz sam do czego dojdziesz... - Raflee

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 8:30 pm 

No wiec mam potrzebe zarzadzenia porzadku :)
to powiem tak mimo ze lubie Raflee to powiem tak raflee mimo ze na poczatku jednego posta powiedziales ze nie bedziesz tego komentowal to pozniej skomentowales nie rob tak bo przeczysz sobie i moga cie uznac za niekompetentnego po drugie to nie ladnie grozic banem mysle ze nie masz prawa tak mowic nie mozesz nikomu dac bana o tym decyduje admin a nie ty. Ustawcie sie w kolejce i tyle i tak WG zdecyduje o tym komu to sprzeda.

I TAK DLA ZASADY NAPISZE ZAMKNAC SIE!!!! I NIE ODPOWIADAC NA TEGO POSTA I SIE USPOKOIC

Ps jezeli kogos urazilem tym postem to przepraszam :)

Pozdrawiam

Wojtek Forysiak

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 9:02 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
WG ja proponuje zrób tak:
wystaw osobne aukcje:
podwozia
serwa
aparatury
silnika
regulatora

I się spór zakończy

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 11:01 pm 

Witam,
Widzę, że wyłołałem sporą kłótnię :roll:
Panowie, tak jak napisałem kilka razy - sprzedam chętnemu CAŁOŚĆ za 1999 zł, nie chcę się zajmować częściami.

m-peter, ucz się angielskiego, sorki, arabskiego... :lol: AM 27 MHz 4 Channel Receiver znaczy ...liczba cztery jest liczbą arabską, międzynarodową a nie rzymską...
Wiesz m-peter mam trzyletniego syna - jak mu powiem że trzeba ruszyć głową, żeby coś wymyślić to oczywiście rusza nią w prawo i w lewo, jego rozumiem ponieważ ma trzy lata, ale Ciebie nie do końca ...

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 11:23 pm 

Zapomniałem o Waszych technicznych życzeniach...

Na pakiecie 1500 samzochód jeździ, w zależności od sposobu jazdy, od 2 do 15 minut... :)
Silnik nie grzeje się, regler trochę (kupiłem Robinson Racing Pinion Gear 6-Pack Even 16-26T, z tego co pamiętam założyłem 22, slipper spur gear 92T. Z przodu 41T pulley, ładnie kręci bączki, overdrive, tył standardowy).
Zdjęcia 'bez bebechów' .... może dokładniej?(nie chce mi się odklejać reglera, serwa, odkręcać silnika, itp., itd).
To malo wyraźne zdjęcie pokazywało silnik SS5800 Navak-a.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 29, 2004 10:09 am 
Raflee

Black_Angel napisał(a):
No wiec mam potrzebe zarzadzenia porzadku :)
to powiem tak mimo ze lubie Raflee to powiem tak raflee mimo ze na poczatku jednego posta powiedziales ze nie bedziesz tego komentowal to pozniej skomentowales nie rob tak bo przeczysz sobie i moga cie uznac za niekompetentnego po drugie to nie ladnie grozic banem mysle ze nie masz prawa tak mowic nie mozesz nikomu dac bana o tym decyduje admin a nie ty. Ustawcie sie w kolejce i tyle i tak WG zdecyduje o tym komu to sprzeda.

I TAK DLA ZASADY NAPISZE ZAMKNAC SIE!!!! I NIE ODPOWIADAC NA TEGO POSTA I SIE USPOKOIC

Ps jezeli kogos urazilem tym postem to przepraszam :)

Pozdrawiam

Black_Angel, ja Ciebie tez lubie ;)
Banem na forum nikomu nie grozilem, a ze ten (hmhykm...) czlowiek wypisuje takie bzdury na forum to juz nie moja ani sprawa, ani wina... zdenerwowal mnei na gg i dostal bana na gg i koniec.
A co do komentowania... musiale mkilak rzeczy wyjscic, zeby nei bylo niejasnosci, ale wiecej nie mam zamaru, bo szkoda mojego czasu na gadanie z tym czlowiekiem, ktory ma chyba jakis problem...

To jest moj ostatni post czekam spokojnie na decyzje...
Zeby juz nie bylo klotni to pisze, ze bede usuwal posty nie zwiazane z tematem (np. odpowiedz wrobcia na ten post.)

Pozdrawiam

Ostatnio edytowano Pn lis 29, 2004 2:54 pm przez Rafał Malczyński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 29, 2004 12:59 pm 

WG napisał(a):
Witam,
Widzę, że wyłołałem sporą kłótnię :roll:
Panowie, tak jak napisałem kilka razy - sprzedam chętnemu CAŁOŚĆ za 1999 zł, nie chcę się zajmować częściami.

m-peter, ucz się angielskiego, sorki, arabskiego... :lol: AM 27 MHz 4 Channel Receiver znaczy ...liczba cztery jest liczbą arabską, międzynarodową a nie rzymską...
Wiesz m-peter mam trzyletniego syna - jak mu powiem że trzeba ruszyć głową, żeby coś wymyślić to oczywiście rusza nią w prawo i w lewo, jego rozumiem ponieważ ma trzy lata, ale Ciebie nie do końca ...

To jak nie znajdziesz kupca na cały zestaw to odpisz, jezeli zdecydujesz sie na sprzedaz w częściach, to ja jestem wtedy chętny na silnik i regulator.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 29, 2004 1:37 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
raflee to jest Black_Angel a nie zieluch pomyliłeś się przez Avatary? ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 29, 2004 2:52 pm 
Raflee

O kurde :D ale juz poprawilem :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3