Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 25, 2026 2:29 am

Autor
PostNapisane: Pn mar 08, 2010 3:59 pm 

Nastąpił błąd! Jeśli pisałeś do mnie na gg to te wiadomości NIE DOSZŁY z powodu podania prze zemnie złego nr gg. Przepraszam i zachęcam do ponownego wysłania ich na już poprawny nr: 2877563.

Witam, mam do sprzedania samochód RC przeznaczony do off-roadu i on-roadu. Stan oceniam na bardzo dobry. Nigdy nie jeżdżony po żadnych kałużach, deszczu czy śniegu- jedynie asfalt, żwir, piasek - czyli tam gdzie Bonzer czuje sie najlepiej :) Jeżdżony 2-3 sezony - po każdej jeździe starannie czyszczony! Oprócz samego samochodu dołączam jeszcze lepszą baterie, która starcza na dłużej niż fabryczna ( ta oczywiście tez się w pudle znajdzie ) i dodatkowo daje mu lepszego kopa ;)
Jedyny mankament to "minimalnie rozcięta" - choć to i tak za mocno powiedziane - karoseria w tylnym jej rogu. W niczym to oczywiście nie przeszkadza a i jest nie zauważalne gdy o tym nie wiemy :) Jeszcze nie dawno był dostępny film zrobiony o nim właśnie przeze mnie na YouTub'ie, gdzie pokazane było jak dokładnie będzie zapakowana paczka, całe pudło, jak działa samochód w normalnych jak i trudnych warunkach, oczywiście przeze mnie nakręcony, nic nie było brane z innych źródeł. Jeśli udało się Wam go zobaczyć to na pewno wiecie że samochód jest sprawny w 100%. Niestety mój profil na YT został usunięty z powodu tego że użyłem w moich montażach "rowerowych" materiałów posiadających prawa autorskich i po 3 ostrzeżeniach mnie zablokowano :/ damn... No nic, postaram sie jeszcze raz zmontować to bo materiały zostały i gdy to zrobie na pewno pojawi się tu do niego link. Zdjęcia oczywiście mogę zrobić i na wszystkie pytania odpowiedzieć. Proszę pisać pod tym postem, na PM lub dod. podaje nr. gg: 2877563.
Wstępna cena to 300-350zł ( od nowości: Bonzer 550zł + mocniejsza bateria 100 kilkadziesiąt zł + lepsze śrubki 20-40zł = prawie 700zł - nic nie ubyło więc połowa tej kwoty myślę że jest co najmniej bardzo przystępna. ) Po zdecydowaniu się na kupno Bonzera, dla Waszego bezpieczeństwa aukcje wystawiam na allegro :)

Możliwy odbiór osobisty w Łodzi!

Serdecznie polecam!

P.S. Udało mi się ożywić ten filmik z Bonzerem. Kręcony w okresie świątecznym czyli dość niedawno, a nie był od tamtego czasu ruszany z pudła więc nic się nie zmieniło :) LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=5hf9GFUfzCM ( kurde, YT usunął ścieżkę dźwiękową. Daje link na Vimeo: http://www.vimeo.com/10066589 )
Pokazane bardzo dokładnie i "ekskluzywnie". Po obejrzeniu nie powinniście mieć już żadnych pytań:) Ale oczywiście jeśli się takowe znajdą proszę się nie krępować.

SPRZEDANY.

Ostatnio edytowano Pn mar 08, 2010 4:11 pm przez MasterOfDisaster, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość