|
Mam do sprzedania cały sprzęd jaki posiadam
1ładowarka duratrax ice Ładowarka jest w 140% sprawna . W 140 % ponieważ aprucz tego że działa w pełni jak nowa to ma zamontowane zielone podświetlenie. Do 2 standardowych kabli z krokodylkami dołączam 2 kable z końcówką męską gold , termometr , nieprzerobiony zasilacz komputerowy instrukcje polską i standardową po angielsku i orginalne pudełko z przerobionym dobrym zasilaczem który pociągnie ze 3-4 takie ładowarki 400
2aparatura futaba 3PJ Aparaturę sprzedaje razem z oryginalnym odbiornikiem apka ma wymienne moduły [ja sprzedaje z 27MHz ] apka jest podobnej klasy co m11 tylko starsza. Jest gotowa do jazdy Aparatura futaba 3pj jest zasilana wyłącznie pakietami polutowanymi 8xAA chyba że sie dokupi koszyczek ale ja dorzucam własnoręcznie polutowany pakiet akumulatorków dobrej klasy o nominale chyba 2600mAh natomiast napewno większym niż 2200mAh i 8 akumulatorków AA 500 mAh do polutowania [jestem pewny tylko na 85% że działają] apka jest w stanie dobrym wizualnie ponieważ u podnuża rączki jest pekła ale ją skleiłem a ślady zakleiłem naklejką rc więc jest dużo bardziej wytrzymała niż pierwotnie Cała apka zarówno wizualnie jak i technicznie oprócz tego szczegółu jest jak nowa dodaje tigrze oryginalną instrukcje obsługi po angielsku i oryginalne pudełko cena 350
zdjęcia mogę przesłać na życzenie
_________________ POZDRAWIAM DRAHA1910 gg-16037059
|