Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 4:08 pm

Autor
 Tytuł: [s] Micro RS4
PostNapisane: Wt maja 13, 2008 12:52 pm 

Witam
Już prawie rok temu kupiłem model, bo myslalem ze bede miał troche czasu ale niestety :( ja osobiscie jezdziłem nim kilka razy po kilka minut a włożyłem troche pieniedzy a teraz cos chciałbym odzyskac bo poco ma stac na półce

-model hpi RS4

-stara, zniszczona buda treningowa, z którą go kupiłem

-nowa, pomalowana buda z jeszcze nie dopracowanymi nadkolami (trzeba jeszcze podpilować do ideału, ale nie są nigdzie wycięte zaduzo tylko jak juz to zamało, gdzieniegdzie kolo 1-1,5 mm). Jest to MAZDA 6 - meksykańska czerwień - naklejone praktycznie tylko swiatła klamki itp, zadnych naklejek niepotrzebnych z reklamami itp, dozucam je gratis jak ktos bedzie chciał. Buda nigdy nie jezdziła na samochodzie, tylko na półce stoi

-2 silniki (180 x-ray i 300)

-komplet kół z którymi go kupiłem i drugi całkiem nowy, specjalnie na wykładzine (na zawody był szykowany) + troche nowych felg (chyba 2 albo 3 komplety, nie pamietam dokładnie)

-regulator od x-raya, ze wstecznym

-nowy pakiet intelecta (czy jakos tak), nigdy nie ładowane jeszcze

-pudełko, jakies tam czesci jeszcze, kluczyk do kół itp

Model ma podwozie z tekstolitu, profesjonalnie wyciete (tak go kupiłem) i brakuje jedynie 2 spinek od budy, gdzies zgubiłem

jak widzicie sporo mnie on kosztował, ale niechce zeby sie marnował wiedz sprzedaje

za to wszystko chce 250zł. Wiem ze nie jeden powie ze za 150 mozna kupic rs4 ale nie z tym wszystkim co mam a niechce mi sie na czesci rozdrabniać zeby sie taniej wydawało

jak ktos ewentualnie bedzie chciał cos z tego zestawu, to w zaleznosci co to bedzie, moze się dogadamy

mam tez aparature sanwa cos tam :P jak ktos bedzie zainteresowany to czekam na propozycje cenowe ;]. Nie sprzedam apki dopuki nie sprzedam modelu, ewentualnie w komplecie

fotki przesle zainteresowanym na maila

wrazie pytan piszcie: turbo87@wp.pl

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So maja 17, 2008 11:44 pm 

Regulator za ile by poszedł ?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość