Witam mam do sprzedania model prędkościowy ON-ROAD niemieckiej firmy Kyosho model
Pure Ten GP V-OneS m.k II 4WD. Stan wizualny modelu oceniam na b.dobry mechaniczny tez sprawuje sie doskonale.... prawie

Model ma uszkodzoną lub tylko żle ustawioną skrzynie biegów... Jestem zmuszony go sprzedać gdyż nie mam dostępu do części modelarskich... Najblizszy sklep mam we Wrocławiu 120 km od Zgorzelca gdzie mieszkam. Tą informacje kieruje raczej do osób ktore mieszkają w większych miastach np. Warszawie gdzyż tam częsci są na miejscu. Do modelu dokładam nadajnik (stery) TECHNISPORT Hayabusa Acoms z LCD, grzałke i ładowarke do niej, bude Audi TT niebieski RedBull, 4x akku Carson 1600 mAh, 4x akku Sanyo 2500 mAh, pakiet akku do elekt. w autku 4x Panasonic 2100 mAh, oryginalny kluczyk Kyosho, 4x koła od BMW M3

zapasowe 2x kubki dyfru (z tyłu założone są mocniejsze samoróbki) zapasową świece. Auto ma załozoną zębatke odbierającą metalową dotoczoną na zamówienie (wcześniej wspomniany problem z częściami) i długo na niej można pojeździć

Serwo gazu jest firmy Conrad, skrętu nie wiem nie rozbierałem go, silnik po dobrym napompowaniu pali za jednym pociagnieciem kompresje ma super. Kiedy dodało sie gazu na max zapanowanie nad modelem graniczy z cudem

Tak na oko model wyciagał spokojnie jakies 80 km/h. Model dostawał kopa i zostawała kupa kurzu

Cena jaka mnie interesuje to około 600 zł. To nie dużo jak za ten model zwłaszcza, że nowy kosztuje 330 euro i to jest cena producenta i płaci sie tylko za model, bez nadajnika, odbiornika, zestawu startowego i pakietów. Przez GG moge podać link na strone z tym modelem. Oferty pisac na gg 5360139 lub telefonicznie 662 128 617 (tel. dopiero po 9 sierpnia) Zainteresowanym fotki wyśle mailem

albo dodam nieco później.