Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 03, 2026 1:58 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 24, 2004 5:20 pm 

Mam nadzieje że nie będzie wyglądał jak twoja toyota :P Bo tak wali bo gałach że ja wole stosować sie do porad w jeżdżeniu i patrzeć przed model ;P Ale tak na serio to pomarańczowy Lancer wygląda raczej dziwnie wole raczej złoty metalic z FnF 2

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 24, 2004 5:44 pm 

ElDziku napisał(a):
Jak odnosisz takie wrażenie to po co tu jesteś??

Zeby sie posmiac z takich typkow jak ty...

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 24, 2004 7:31 pm 

w tym momencie mozna sie smiac... ale tylko z ciebie. ale nie robmy z porzadnego topicu smietnika :!: :!: wiec wracamy do tematu tuningu lancera :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 24, 2004 8:49 pm 

Jak ja bym byl na forum od 17 wrzesnia 2004r. to bym sie tak nie wymadrzal...
Jezeli uwazasz ze taki topic jak ten nie jest jednym wielkim smietnikiem, to jestes kolejnym smieciarzem na tym forum.

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 25, 2004 8:33 am 

Drogi Pawle!
Jako chyba juz doswiadczony forumowicz (bo roczny staz moze na to wskazywac ) powinienes blyskac przykladem. Jednak twoje zachowanie, powszechna krytyka tego dzialu i ludzi wypowiadających sie na nim moze tylko świadczyc jak wielkim szczeniakiem i dzieckiem jeszcze pozostałes. Nikomu - oprócz ciebie - ten dzial nie przeszkadza, a nawet jezeli by tak bylo to poprostu, najnormalniej w świecie, omijałby go i niewypisywałby sie na nim. Jednak ty nie stosujesz sie do tak prostych zasad. Nie wiem o czym to moze swiadczyc ale napewno nie o Twojej inteligencji. Szkoda ze jako poczatkujacy musze na swojej drodze napotykac takie przeszkody jak ty, Pawle. Zasmiecasz to forum (nie próbuj udowdniac mi ze tak nie jest) prawdopodobnie wcelu nabijania licznika postów a przez to pozornego wzrostu prestizu na tym forum. Jednak liczby nie swiadcza o czlowieku a czyny, które napewno nie korzystnie wplyną na odbiór twojej osoby.

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 25, 2004 6:37 pm 

Obcy napisał(a):
Drogi Pawle!
Jako chyba juz doswiadczony forumowicz (bo roczny staz moze na to wskazywac ) powinienes blyskac przykladem. Jednak twoje zachowanie, powszechna krytyka tego dzialu i ludzi wypowiadających sie na nim moze tylko świadczyc jak wielkim szczeniakiem i dzieckiem jeszcze pozostałes. Nikomu - oprócz ciebie - ten dzial nie przeszkadza, a nawet jezeli by tak bylo to poprostu, najnormalniej w świecie, omijałby go i niewypisywałby sie na nim. Jednak ty nie stosujesz sie do tak prostych zasad. Nie wiem o czym to moze swiadczyc ale napewno nie o Twojej inteligencji. Szkoda ze jako poczatkujacy musze na swojej drodze napotykac takie przeszkody jak ty, Pawle. Zasmiecasz to forum (nie próbuj udowdniac mi ze tak nie jest) prawdopodobnie wcelu nabijania licznika postów a przez to pozornego wzrostu prestizu na tym forum. Jednak liczby nie swiadcza o czlowieku a czyny, które napewno nie korzystnie wplyną na odbiór twojej osoby.

Tuning stylistyczny - fajna sprawa, tylko na pewno nie taki temat.
Taka rada dla ciebie: jak jabylem na forum pierwszy tydzien, to jedyne co robilem, to bylo zadawanie pytan osobom, ktore maja pojecie na ten temat (a takich jest tutaj bardzo malo). Radze ci - skorzystaj z tej rady. Za wysoko koles mierzysz... Jak masz mi cos do zarzucenia to napisz mi to na priva a nie tutaj sie pocisz. Pozniej mi wypisujesz takie bzdury, ze nabijam sobie posty. Gdybys debilu pomyslal, to bys wiedzial, ze jakbym chcial przez rok chcial nabjac posty to bym nie mial ich 220, tylko tyle ile np. wielku spec Olo. Tacy cudzie jak ty umacniaja mnie w przekonaniu, ze najlepiej sprzedac modele i zainwestowac w cos innego.
Zeby nie robic OT:
Pomaluj bude na rozowo, dodaj do tego pomaranczowe neony i kup sobie drewaniane felgi. SUPER sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 25, 2004 6:59 pm 

:D:D:D No wiesz ma sie troche tych postów :] :] :] Ale wracając do tematu (nie koentując czy jestem spec czy nie :P ) powiem że drewniane fele to tak samo głupi pomysł jak te złote, lepsze będą chromy albo czarne.

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 25, 2004 7:00 pm 

Jeżeli mógłbym powiedzieć coś od siebie to moim zdaniem czarna maska nie będzie pasowała do ciemnego koloru nadwozia. Lepiej byłoby z czymś jasnym (np. wspomniany pomarańczowy). Tyle odemnie. A i zgadzam się z Mi-mixem rób tą budę pod siebie. To nie my będziemy z nią jeździć :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 25, 2004 7:11 pm 

Bo ja wiem czarne felgi to zly pomysl (juz duzo sie o tym mowilo) opona czarna felgi tez i kitowo wyglada choc nie wiem o czym my tu dyskutujemy jesli o sprawach typu gust sie nie dyskutuje bo kazdy ma inny i wtedy tylko klutnie ze to ladne a to brzytkie itp.

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 25, 2004 9:00 pm 

Czarne felig i co jeszcze??Może od razu całego na czarno bo o to chyba Olowi chodzi.Tylko do tego to potrzebna jest BMW (zwłaszcza z rejestracją Wołomińską ;) ) i po za tym wszystko sie zleje i nie będzie wiadomo gdzie góra a gdzie dół :P . A co do modelu to nikt nie jest ideałem w robieniu budy.Złąszca ja który robiłem to 1 raz!!!
Ale wracając do tematu to zostajke nadl przy pomarańczowym , ewentualnie może być czerwono biała (coś na miano starej wersji WRC z Colina MC Ree 2 :P )

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 25, 2004 11:12 pm 

ja nic nie mowilem o czrnej budzie :P:P:P to seq chce miec czarna mace :D

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 26, 2004 9:08 am 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
nie chce czarnj machy tylko taką jak włókno węglowe (kolorystyka) ale wiecie che niebiesko (nadwozie) srebrny (aplikacje) tylko nie mam ciekawych wzorków

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 26, 2004 9:39 am 

Pawełku, Pawelku widze ze u ciebie w domu kultura to drugorzedna sprawa. Pozwól ze ja zaczynac bede na swoj sposób a nie bede powielał czyjes schematy. Od ponad pół roku czytam to forum wiec sadze ze jakas wiedze (chodzby podstawowa) posiadlem i nie musze zawalac tego forum pytaniami, na które odpowiedz juz znalazłem. Nie trudz sie i nie pisz jak to bylo w twoim przypadku - nie obchodzi mnie to! Zreszta nawet sie ciebie o to nie pytałem . Moze lepiej bedzie jak zajmiesz sie czyms innym ot chodzby czytaniem ksiazek a nie wchodzisz na to forum i wyzywasz innych ludzi. Twoje zachowanie naprawde utwierdza mnie w przekonaniu ze jestes rozpieszczonym bachorem, dla którego musi zawsze byc tak jak on chce. Aha! Co do nabijania licznika - to w jaki inny sposób mozna wytlumaczyc to ze wszedles do tego dzialu i ni z gruszki ni z pietruszki zaczeles go, jak i ludzi wypisujacych sie na nim krytykowac. Przeciez mogles napisac jakas petycje (oczywiscie na privie) do moderatora o usuniecie tego dzialu. Widzisz trzeba bylo "pomyslec" zanim zaczeles sie tutaj "pocic".

Pogadajcie se na privie. Jak będzie jakaś kłótnia w tym topicu to zablokuje - Mi-Mix

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 26, 2004 10:27 am 

Powtórze jeszcze raz, bo widzę że jest taka potrzeba.
Moim zdaniem wszelkie dyskusje na temat kolorystyki czy wzorków są raczej bezcelowe. Ten topic może mieć 30 stron składających się z tego typu odpowiedzi : "Moim zdaniem najlepszy jest pomarańczowy z zielonymi felgami". A dlaczego jest to bez sensu przeczytacie w mojej poprzedniej odpowiedzi.
Nierozumiem takiego podejścia ludzi modyfikujących auta - Pytać się na forum jakich kolorów użyć. :?
Pozostawie ten temat otwarty, bo wierzę, że na tym forum są ludzie inteligentni i nie będą kontynuować tego bezcelowego tematu.

Seq --> Mam nadzieję, ze rozumiesz o co mi chodzi i zrobisz furkę po swojemu......

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 26, 2004 10:57 am 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
widzish mi-mix jush mam wszystko przemyślane tylko brakuje mi wzorku bo płomienie wiejsko będą wyglądać ale chyba zastosuje taki wzorek jak na samochodzie nr 2 i 3

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2