Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 06, 2026 1:13 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
PostNapisane: So kwi 20, 2013 7:32 pm 

HPI Polska napisał(a):
mamy dla Was prezent na zawodach Finałowych.
Z pewnością nie zapomnicie go długo, ale może pomoże wam to w przyszłości.

HPI Polska napisał(a):
Sami możecie nie udźwigać ciężaru niespodzianki

"Niespodzianką" okazała się dyskwalifikacja z zawodów. Żeby jeszcze organizator w jakiś sposób nas o tym poinformował... Dowiedzieliśmy się dopiero, kiedy dotarliśmy na tor :|
zych07 napisał(a):
za kablem każdy jest mocny...

Niestety organizator nie zjawił się na zawodach, więc sprawa dalej nie wyjaśniona.
Pozdrawiam

Team: RC-Bazarka

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: So kwi 20, 2013 8:26 pm 

Tak sobie czytam ten wątek i nie rozumiem czegoś. Zostaliście zdyskwalifikowani na podstawie wymiany poglądów na forum modelarski? Nie no to chyba jakiś żart. Jeśli rzeczywiście tylko na tej podstawie to świadczy to bardzo źle o organizatorach. To trochę jakby osoba zdająca prawo jazdy na stronie o tematyce motoryzacyjnej źle wypowiadała się o jakimś Wordzie i potem przychodząc na egzamin od razu nie zdałaby egzaminu. Nie no komedia jakaś. Wniosek z tego jeden, trzeba omijać zawody organizowane przez tą firmę szerokim łukiem.

PostNapisane: So kwi 20, 2013 8:37 pm 

Niestety Polska to kraj dla ludzi pokornych. Masz Swoje zdanie to jesteś wrogiem. Na zawodach LOK też bywa,że transpondery nie działają tym którzy są przeciw...
Taki mamy demokratyczny system wg Kargula. Pamiętacie jak Kargul z Pawlakiem pojechali do Stanów i jeden z nich się dziwił: co oni tu mają za demokrację,że każdy może mieć Swoje zdanie...
Ps.Mnie z forum LOK usunięto za "gębę" ,a mojego syna za ojca... :lol: :lol:

PostNapisane: So kwi 20, 2013 9:02 pm 

Jak dla mnie sprawa jest co najmniej chora. Żebym jeszcze jechał własnym modelem, ale ja i Przemek wypożyczamy modele od organizatora, więc to nie my tracimy :) Jak dla nas to po 60zł w kieszeni.
Zostaliśmy zdyskwalifikowani, a właściwie nie dopuszczeni do startu, za to, że obraziliśmy sędziów, byliśmy chamscy i nie mieliśmy szacunku. :shock: Na otwarciu zawodów powiedziano nam, że "prawie dorośli ludzie prowadzą dyskusję na tak niskim i nie dojrzałym poziomie".
Pozdrawiam

Do Pana HPIndoora, mam nadzieję, że czuje Pan satysfakcję ze zdyskwalifikowania nas i podoba mi się sposób zaspokajania poczucia własnej wartości.

Team: RC-Bazarka

PostNapisane: So kwi 20, 2013 9:49 pm 

Adam Wardziński napisał(a):
...
Do Pana HPIndoora, mam nadzieję, że czuje Pan satysfakcję ze zdyskwalifikowania nas i podoba mi się sposób zaspokajania poczucia własnej wartości.

Publiczne zaspokajanie się z elementem chęci zaimponowania :lol: to jest ekshibicjonizm z elementami masturbacyjnymi... :lol: :lol: :lol:

PostNapisane: N kwi 21, 2013 2:01 pm 

Ciekawie... Jestem w stanie zrozumiec, ze organizator mogl sie poczuc urazony Waszymi uwagami na forum i stwierdzic, ze jest mu z Wami nie po drodze skoro uzywacie pod jego adresem, jego zdaniem, obrazliwich okreslen, takie jego prawo. Ale skoro temat ciagnie sie na forum tutaj powinna powinno starczyc mu odwagi by w podsumowaniu tej dyskusji, Wam to powiedziec, a nie narazac Was na przybycie na zawody i tam w "rodzinnej atmosferze" przeprowadzac lincz.

No ale jak juz wspomnialem do wlasciwego rozegrania tej sprawy wymaga jest odwaga, kultura i takt. Przez lata bytnosci na forum zadnej z tych cech u tej osoby nie zauwazylem.

Pozostaje Wam robic to co mnie i osobom z ktorymi bawie sie modelarstwem: glosowac pieniedzmi. Z prawdziwa konsekwencja nie kupowac niczego z rodzimej dystrybucji HPI i taka postawe promowac.

W koncowym rozrachunku to nie Wy stracicie wiecej. A arogancja ""wladzy" w czasach kryzysu czesto powoduje zmiane wladzy.

P.S. Nota bene juz dosc dawno nie spotkalem, nikogo kto by sie powaznie interesowal modelami rc i jezdzil sprzetem HPI... . Wlodarze pewnej telewizji cyfrowej tez uwazali, ze moga sobie pogrywac z klientami... Teraz maja agencje PR do zarzadania kryzysem po stronie wydatkow.

Robert

Ostatnio edytowano N kwi 21, 2013 2:24 pm przez KiT, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: N kwi 21, 2013 2:13 pm 

KiT napisał(a):
...
Pozostaje Wam robic to co mnie i osobom z ktorymi bawie sie modelarstwem: glosowac pieniedzmi. Z prawdziwa konsekwencja nie kupowac niczego z rodzimej dystrybucji HPI i taka postawe promowac.

W koncowym rozrachunku to nie Wy stracicie wiecej. A arogancja ""wladzy" w czasach kryzysu czesto powoduje zmiane wladzy.

No to jak za okupacji,poezją i piosenką we wroga:

HPI
z ludzi kpi.
Nie startujcie(kupujcie)* u Flisiaka,
bo to Firma byle jaka...

*-wersja do wyboru.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3