Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 03, 2026 1:51 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
PostNapisane: So lut 13, 2010 11:59 pm 

Mimo tego, że o problemach z płatnościami dowiedziałem się dopiero wczoraj chciałbym wszystkich przeprosić.
Ze swojej strony - PRZEPRASZAM każdego kto został urażony/obrażony.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany informacjami organizacyjnymi dot. ETS odsyłam do informatora na stronie http://www.osm-rc.pl/ oraz http://ets.redrc.net/
Osoby które wpłacą pieniądze na konto mogą być spokojne.
Na zawodach będę miał ze sobą netbook-a i dostęp do konta OSM.

na tym chciałbym zakończyć dyskusje w tym temacie
dziękuję
Jacek Żurek

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N lut 14, 2010 11:18 am 

Ja czułem i dalej czuję się żle.
Zostałem w obecności innych sprowadzony do pozycji "szmaciarza" przez p.Niko, a nastepnie napiętnowany przez p.Niedżwieckiego na tym forum.
To z ich strony oczekiwałem słowa przepraszam.
Nie doczekałem sie i pewnie nie doczekam.
Słowa p.Żurka nie są adresowane do mnie.

PSI. Jeżeli potrzeba odświeżyć pamięć p.Niedżwieckiego - dysponuję korespondencją w sprawie zamówienia i sposobu opłaty za obiedy. Była ona prowadzona bo chodziło o zarezerwowanie posiłków dla zaprzyjaznionycvh zawodników z Czech.

PSII. Dobrze że będzie laptop. Bo w ubieglym roku to ja musiałem uruchomić swój i udowadniać indolencje innych.

PSIII. Tam gdzie nas nie chcą - tam się nie pchamy. Na normalne zawody a nie "Święto" pojedziemy do Niemiec.

PostNapisane: N lut 14, 2010 6:32 pm 

tadeusz żelazo napisał(a):
..., a nastepnie napiętnowany przez p.Niedżwieckiego na tym forum....

Tadeusz Pan Piotr wiele razy pokazał,nawet nie tylkona tym forum,że nie jest wiarygodny,tak więc nie ma się czym przejmować.W jego "złotych" ustach nawet obelgi czy obietnice mają nikłą wartość,choć sam uważa siebie za zbawiciela. Napewno do dzisiaj opiera się na nagraniach z Nowego Targu...

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 8:53 am 

tadeusz żelazo napisał(a):
Ja czułem i dalej czuję się żle.
Zostałem w obecności innych sprowadzony do pozycji "szmaciarza" przez p.Niko, a nastepnie napiętnowany przez p.Niedżwieckiego na tym forum.
To z ich strony oczekiwałem słowa przepraszam.
Nie doczekałem sie i pewnie nie doczekam.
Słowa p.Żurka nie są adresowane do mnie.

PSI. Jeżeli potrzeba odświeżyć pamięć p.Niedżwieckiego - dysponuję korespondencją w sprawie zamówienia i sposobu opłaty za obiedy. Była ona prowadzona bo chodziło o zarezerwowanie posiłków dla zaprzyjaznionycvh zawodników z Czech.

PSII. Dobrze że będzie laptop. Bo w ubieglym roku to ja musiałem uruchomić swój i udowadniać indolencje innych.

PSIII. Tam gdzie nas nie chcą - tam się nie pchamy. Na normalne zawody a nie "Święto" pojedziemy do Niemiec.

Panie Tadeuszu,

jeżeli oczekuje Pan przeprosin to ja z całego serca Pan przepraszam za niedopilnowanie Pana spraw płatności. Przepraszam Pana także, że Niko potraktował Pana jak "szmaciarza" bo z całą pewnością Pan na to nie zasługuje. Przepraszam Pana także za to, że później Pana napiętnowałem na tym forum zwłaszcza, że jestem zbyt młody i niedoświadczony i nie powinienem w taki sposób się do Pana zwracać. Dodatkowo przepraszam, że osoba, która była odpowiedzialna za zbieranie opłat, śmiała Pana w ogóle pytać Pana o opłaty i przy następnej okazji będzie Pan potraktowany z całym szacunkiem i pełną wyjątkowością na jaką Pan z całą pewnością zasługuje.

Piotr Niedźwiecki

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 9:16 am 

Cytuj:
Panie Tadeuszu,

...........................

Piotr Niedźwiecki

Pierwszorzędny pokaz szyderstwa i cynizmu.
Zero merytorycznej treści.
Czy myślenie u pana jest wyłączone stale czy tylko czasowo w pewnych sprawach.
Jeżeli włączy pan myślenie i logikę to może zrozumie pan następującą sekwencję zdarzeń:
Sobota - przy wydawaniu obiadów przekazuję wydającym że obiady mamy opłacone - obiady zostają wydane.
Niedziela - jak wyżej. Obiady wydane. Ale kiedy wychodzę ze zawodów zostaję zaczepiony przez Niko i w obecności osób trzecich wezwany do uregulowania zaległości za obiady.
Próba wyjasnienia że za obiady zapłaciłem przelewem na konto zgodnie ze sposobem podanym w informatorze nie docierają do Niko.
Byc może powiedzenie - sprawdzimy i do sprawy wrócimy na nastepnych zawodach jest ponad mozliwości Niko.
Dalej słyszę że mam zaległości i mam je uregulować.
Wtedy przynoszę komputer i pokazuję Niko historię swojego konta z przelewem za obiady na konto OSM.

I pytanie do p.Niedżwieckiego: co zrobił OSM aby od sobotniego południa do niedzielnego popołudnia wyjasnić sprawę wpłaty.
Co pan pisał bezpośrednio po zawodach = troche trudu i poczytać sobie swoje wypowiedzi.

Trochę głupio mi że piszę o takich duperelach w tym temacie, ale sam pan mnie do tego zmusza.

Bo trudno jest panu zrozumiec moją praktyczną radę dla innych:
Jak im ktoś zarzuci że nie wnieśli jakieś opłaty, to mając potwierdzenie od razu będą mogli się bronić że "b....." to nie u
nich.

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 9:30 am 

A nie mówiłem,że Pan Niedżwiecki jest mistrzem przeprosin.Każde jego pojawienie się na Forum kończy się przeprosinami.To taki Jonasz.Za co się nie weźmie to sp........rawi,że potem musi przepraszać.A zabiera się za wszystko gdzie może błysnąć.Czekam kiedy przeprosi Adama Różyckiego za niedostarczenie opinii działu prawnego LOK na temat propozycji Regulaminu sekcji...

PS.Panie Jacku dzisiaj dzwoniłem do Hotelu i moja rezerwacja z zeszłego tygodnia została podciągnięta pod "promocję"ETS...

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 9:47 am 

Panie Tadeuszu,
trochę wyżej napisał Pan, że oczekuje Pan przeprosin więc to zrobiłem. Jeżeli dopatruje się Pan tam szyderstwa i cynizmu to jest mi przykro.
Piotr Niedźwiecki

PS. Z całym dla Pana szacunkiem ale nie był Pan na tamtej imprezie najważniejszą osobą i wydawało mi się, że jako organizator jest Pan w stanie zrozumieć, że na każdej imprezie zdarzają się wpadki i niedociągnięcia. Dalej, gwarantuję Panu, że na każdych następnych zawodach różne incydenty będą się zdarzały - na wszystkich zawodach. Natomiast wracanie do tego po roku i to w takie formie z całą pewnością nie jest tylko uwagą "techniczną"

Przepraszam czytelników Forum - ponownie dałem się ponieść emocjom.

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 10:18 am 

Motor for Pro Stock:
Speedpassion Competition 3.0 brushless 13.5 motor. Motor is signed as an ETS motor. No modifications allowed.

Takie mam wniknięcie, czy Organizator będzie sprawdzał silniki czy nie są "kręcone" w Pro Stocku ???

Niestety chodzą plotki o pewnych "modyfikacjach":
- ślady lutowania,
- wymiana łożysk,
- inny wirnik.

m.

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 10:21 am 
Administrator forum

Panie Piotrze,

Zapewniam Pana że na każdych zawodach każdy zawodnik jest osobą najważniejszą dla Organizatora.
Niech to będzie Ziutek Poczatkowski z Nikąd i Mistrz Świata 2009 - obaj są jednakowo ważni.

A pisanie takich bzdur nie uchodzi organizatorowi (współorganizatorowi) takiej imprezy jaka jest ETS.

Panie Piotrze, dobra rada - zmieńcie jak najszybciej mentalnośc w podchodzeniu do zawodników bo zawodnicy zaraz Was zmienią :)

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 10:52 am 

Panie Marku,
zgadzam się z Panem, że każdy zawodnik dla organizatora jest tak samo ważny oraz powinien być równo traktowany przez organizatora. Dokładnie to napisałem w poprzednim poście więc proszę nie sugerować, że jest inaczej.
Piotr Niedźwiecki

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 11:00 am 

A moje pytanie?

Tak pierzecie sobie jakieś brudy, kto ma większego i kto komu.

.

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 11:08 am 
Administrator forum

Piotr Niedźwiecki napisał(a):
....
PS. Z całym dla Pana szacunkiem ale nie był Pan na tamtej imprezie najważniejszą osobą i wydawało mi się, że jako organizator jest Pan w stanie zrozumieć, że na każdej imprezie zdarzają się wpadki i niedociągnięcia. Dalej, gwarantuję Panu, że na każdych następnych zawodach różne incydenty będą się zdarzały - na wszystkich zawodach. Natomiast wracanie do tego po roku i to w takie formie z całą pewnością nie jest tylko uwagą "techniczną". ...

Panie Piotrze, proszę czytać czasem to co Pan sam pisze.
Podkreśliłem Panu to o co mi chodzi.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 11:13 am 

Michał Abramowicz napisał(a):
Motor for Pro Stock:
Speedpassion Competition 3.0 brushless 13.5 motor. Motor is signed as an ETS motor. No modifications allowed.

Takie mam wniknięcie, czy Organizator będzie sprawdzał silniki czy nie są "kręcone" w Pro Stocku ???

Tak. Będą sprawdzane silniki.

Piotr

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 11:17 am 

Panie Marku,
dokładnie to napisałem, że Pan Tadeusz nie był najważniejszy i nie został potraktowany w sposób specjalny.
Dla mnie koniec tematu.
Piotr Niedźwiecki

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 12:05 pm 

Piotr Niedźwiecki napisał(a):
Panie Marku,
dokładnie to napisałem, że Pan Tadeusz nie był najważniejszy i nie został potraktowany w sposób specjalny.
Dla mnie koniec tematu.
Piotr Niedźwiecki

W takim razie ilu zostało tak potraktowanych jak Tadeusz...skoro to potraktowanie było normalnym traktowaniem...
Czy ten człowiek czyta to co pisze,czy On własne intencje zawarte w Swoich tekstach rozumie?Chyba nie...
Panie Jacku Ż. ratunku....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona