Dramat kolego Jedliński to twoja zmienność opinii w zależności od kierunku wiatru a prawda jest taka że jak byłeś kiepskim zawodnikiem tak jesteś nadal i model jakim jeździsz, rodzaj nawierzchni toru ani twoje opinie tego nie zmienią.
Najpierw w pokorze potrenuj a później pouczaj innych w sprawach o których nie masz pojęcia bo poza urodzinami chyba w życiu nie organizowałeś nic innego…
A teraz poważnie
Nikt z nas nie zmieni tego że każdy wybiera ofertę która mu bardziej odpowiada pod wieloma względami i uwierz mi że twoja opinia tego nie zmieni tak samo jak twoja obecność na tej czy innej imprezie.
Ja nie mam żadnych problemów ani pretensji do kolegów z Łodzi bo nie ma takiego powodu.
A to że w jednym terminie są dwie imprezy w kraju to standard do którego czas się przyzwyczajać bo w przyszłym sezonie będzie to nieuniknione.
Nikomu nie chce się jeździć po kilkaset kilometrów na zawody.
Jeśli organizatorów będzie przybywało to ilość imprez również się zwiększy.
Różnica między nami polega na tym z ja jestem w stanie sobie to wyobrazić i dostosować do takich realiów a dla Ciebie jest to dramat chociaż nie rozumiem dla czego…
Po prostu wybierz ofertę która jest lepsza dla Ciebie
We wcześniejszych postach wyjaśniłem że taka sytuacja wcale mnie nie cieszy i uzasadniłem merytorycznie dla czego nie ma możliwości zmiany terminu.
Natomiast od dawna wiadomo że niektórych z Was żadne wyjaśnienie ani argumenty nie przekonają
Co z tego wynika - nic.
Bo gadając na forum zawodów się nie zrobi.
Jeśli rzeczywiście chcesz przyczynić się do rozwoju imprez w Łodzi to zacznij coś robić w tym kierunku i nie ośmieszaj się w temacie który Cię nie dotyczy bo to właśnie jest dramat i żenada.